Merhabalar, öncelikle ben virüslerin nasıl çalıştığını pek anlamam belki de bu yüzden geçen ay bilgisayarıma bir trojan virüsü bulaştı. Bir uygulama yüklemek isterken yanlışlıkla trojan virüsü yükleyip ona yetki verdim ve yetki verdikten sonra onun bir virüs olduğunu farkettim. Virüsü Windows'un yardımı ile silmeye çalışsam da elbette çalışmadı ben de bilgisayarımı sıfırladım. Ama virüs Google hesabıma ve hatta Instagram hesabıma bile sızmıştı. Beni bilmediğim bet hesapları etiketlemeye başlamıştı. YouTube hesabım ise bir bet sitesinin hesabına dönüşmüştü içeriğinde ise bir bet sitesinin tanıtımı vardı. Hesapların şifresini değişmeme, hatta telefonumu da sıfırlamama rağmen Google aramalarımda çıkan bet siteleri hâlen durmakta. Herhangi bir Google araması yaptığımda aradığım konuya göre çıkan sonuçların çoğu sahte siteler ve tıkladığımda ise bet sitesine veya reklamlarına yönlendiriyor. Bu virüsler nası bulaşır ve bunları temizlemenin kesin bir yolu yok müdür? Antivirüs uygulamalarından bir kaçını denedim ama bir etkisi olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.