Neler Yeni

Bilgisayarıma hiçbir şey indiremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
merhabalar Edge,Chorome,Opera,Opera GX,Explorer bu tarayıcıların hepsini denedim fakat olmuyor indirmiyor arada nadiren indiriyor 2 gündür hiçbir şey indiremez oldum bir anda kb olarak indirmeye düşüyor sonra 0 oluyor ve indirmiyor 200Mbps paket kullanıyorum telefon da vs sıkıntı yok sadece pc de inmiyor aynı zamanda pc ye internet gelmiyor diyeceğim speedtest yapıyorum sıkıntı yok fakat olmuyor indirmiyor. anlık speedtest verisini de ekledim. (internet kablom 3 parçadan kesilerek birleştirilip yapıldıgı için ortalama 85 93 arası alabiliyorum)
1604234292657.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Disk yazamıyor olabilir mi?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
merhabalar Edge,Chorome,Opera,Opera GX,Explorer bu tarayıcıların hepsini denedim fakat olmuyor indirmiyor arada nadiren indiriyor 2 gündür hiçbir şey indiremez oldum bir anda kb olarak indirmeye düşüyor sonra 0 oluyor ve indirmiyor 200Mbps paket kullanıyorum telefon da vs sıkıntı yok sadece PC de inmiyor aynı zamanda PC ye internet gelmiyor diyeceğim speedtest yapıyorum sıkıntı yok fakat olmuyor indirmiyor. anlık speedtest verisini de ekledim. (internet kablom 3 parçadan kesilerek birleştirilip yapıldıgı için ortalama 85 93 arası alabiliyorum)Alıntıyı görüntüle
bende microsoft sitesi falan orlardan indirince öyle oluyor 95 mb lik şeye 3 gün diyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
merhabalar Edge,Chorome,Opera,Opera GX,Explorer bu tarayıcıların hepsini denedim fakat olmuyor indirmiyor arada nadiren indiriyor 2 gündür hiçbir şey indiremez oldum bir anda kb olarak indirmeye düşüyor sonra 0 oluyor ve indirmiyor 200Mbps paket kullanıyorum telefon da vs sıkıntı yok sadece PC de inmiyor aynı zamanda PC ye internet gelmiyor diyeceğim speedtest yapıyorum sıkıntı yok fakat olmuyor indirmiyor. anlık speedtest verisini de ekledim. (internet kablom 3 parçadan kesilerek birleştirilip yapıldıgı için ortalama 85 93 arası alabiliyorum)Alıntıyı görüntüle
CrystalDiskInfo indirip açın sonra ekran görüntüsünü atar mısın? Kaç tane diak varsa hepsini at.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Aynı sorunu yaklaşık bir ay önce ben de yaşadım format bile attım düzelmedi 1 hafa kadar sürdü sonra düzeldi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu yönergeye bakar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk yazamıyor olabilir mi?
sanmıyorum telefondan pc ye atıyorum dosyaları daha dun 20 gb aktarım yaptım üstüne 40gb da mod kurulumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

CrystalDiskInfo indirip açın sonra ekran görüntüsünü atar mısın? Kaç tane diak varsa hepsini at.

Bu yönergeye bakar mısınız?
rekabetçi maç başladı bitince bakayım

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    59.3 KB · Hit: 77
  • Ekran Alıntısıs.PNG
    Ekran Alıntısıs.PNG
    53.9 KB · Hit: 51

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
sanmıyorum telefondan PC ye atıyorum dosyaları daha dun 20 gb aktarım yaptım üstüne 40gb da mod kurulumu

rekabetçi maç başladı bitince bakayım
Düşündüğüm şeyden kaynaklı değilmiş.
Sorunu bilemiyorum.

Top Bottom