Yusuf İlker
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Yusuf İlker Duman
Arkadaşlar bilgisayarımda Windows Defender Hızlı Tarama yapınca 6 Temmuzdan birkaç etkin virüs gösteriyor, fotoğraf paylaşıcam. Windows Kurtarma yerinden formatlamayı planlıyorum tekrar windows yüklemek falan uğraşmak istemiyorum zaten key de var bu windowsda. Bu Bilgisayarı Sıfırla bölümünden Herşeyi kaldırı seçip kaldırsam virüs de gider mi? Bu arada virüs torrentin üstünde görünüyordu torrenti kaldırdım kayıt defterinden falan da kaldırdım. Hala etkin görünüyor. Bu Bilgisayarı Sıfırla bölümünden sıfırladığım zaman BIOS'da hiç bir şey gider mi? Bilgisayar sıfırlanınca neleri yüklemem gerekiyor? Bunları söyleyebilirmisiniz benim pek formatla tecrübem yok. Sistemde RTX2060 RYZEN 5 3600 kullanıyorum. Ekran kartına driveri yükledikten sonra başka bir uygulama yüklemek gerekir mi başka bir parça için? Bu arada ücretsiz virüs silmek için program varsa önerir misiniz ben uğraştım virüsü algılıyor fakat silmek için para istiyor. Ücretsiz diyor fakat silmiyor. Bizzat kullanıyorsanız önerir misiniz?. 3-4 saat araştırdım hep ücret alıyor. Bu arada virüsü seçip kaldıra basıp eylemleri gerçekleştire basınca da kaldırmıyor denedim.
AMD chipset software diye bir uygulama yüklü. Sistem incehesap.comdan toplandı yüklü geldi.
AMD chipset software diye bir uygulama yüklü. Sistem incehesap.comdan toplandı yüklü geldi. AMD CHİPSET SOFTWARE yi format atarsam tekrar yüklemeli miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD chipset software diye bir uygulama yüklü. Sistem incehesap.comdan toplandı yüklü geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD chipset software diye bir uygulama yüklü. Sistem incehesap.comdan toplandı yüklü geldi. AMD CHİPSET SOFTWARE yi format atarsam tekrar yüklemeli miyim