Neler Yeni

BİLGİSAYARIMA VİRÜS GİRDİ YARDIM EDİN

alkolikpanda

80+ Bronze
3 gün önce youtubeden yabancı bir kanaldan adobe premiere pro yükledim kurulum için setupa tıkladım ekrana siyah bir ekran geldi gitti kurulum ekranı gelmedi kesin virüs dedim ama iş işten geçti , akşam arkadaşlarla minecraft oynarken arkadan yabancı bir karı konuşuyordu falan sonra sabah kalktığımda instagram hesabım çalınmıştı geri aldım ama biraz korkuttu sonra bugün youtube aramalarında benim aratmadığım şeyler vardı yoputube izleme geçmişine baktım izlemediğim videolar vardı hepsi de adobe uygulamalarının crack videoları dikkat ettiğimde 2 videonun ve diğer 2 videonun aynı kanallara ait olduğunu gördüm şimdi ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum oturduğum binada her zaman bilgisayarda bu tür sorunlar olduğunda halleden bi abi var ama o da çalışıyor geceli gündüzlü denk getirmem zor ona ulaşana kadar bana yardım edebilecek teamwiewer bağlanıp halledebilecek kirallar varsa çok minnettar kalırım teşekkür ederim şimdiden herkese

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
3 gün önce youtubeden yabancı bir kanaldan adobe premiere pro yükledim kurulum için setupa tıkladım ekrana siyah bir ekran geldi gitti kurulum ekranı gelmedi kesin virüs dedim ama iş işten geçti , akşam arkadaşlarla minecraft oynarken arkadan yabancı bir karı konuşuyordu falan sonra sabah kalktığımda instagram hesabım çalınmıştı geri aldım ama biraz korkuttu sonra bugün youtube aramalarında benim aratmadığım şeyler vardı yoputube izleme geçmişine baktım izlemediğim videolar vardı hepsi de adobe uygulamalarının crack videoları dikkat ettiğimde 2 videonun ve diğer 2 videonun aynı kanallara ait olduğunu gördüm şimdi ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum oturduğum binada her zaman bilgisayarda bu tür sorunlar olduğunda halleden bi abi var ama o da çalışıyor geceli gündüzlü denk getirmem zor ona ulaşana kadar bana yardım edebilecek teamwiewer bağlanıp halledebilecek kirallar varsa çok minnettar kalırım teşekkür ederim şimdiden herkese
kaspersky malwarebytes ile tarattıysan onlarla sil sonra emin olmak için bir daha tarat.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Bilgisayarınızdaki ve epostlarınızdaki bütün kart bilgilerini kaldırın ağır şekilde bir yara alırsınız. Düşünmeden bilgisayarınıza format atın. Önemli hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Size tehdit mesajı atarlar ise hiç bir şekilde korkmanıza gerek yok. Aynı sorunu aynı şekilde yaşayıp steam de 700 TL para kaptırdım. 4000'e kadar da kaybedecektim banka olmasaydı. Dediklerimi tek tek yaparsanız korkmanız ve endişelenmeniz gereken bir şey kalmaz. İyi akşamlar

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdiye kadar kayıtlı chrome şifrelerin varsa hepsi gitmiştir hepsinin şifreyi degistir yapıcak bir şey yok öncelikle internetle baglantını kes ve herhangi bir virüs programını kur tarama yap

jımalya

80+ Bronze
formatla geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,300
Üyeler
169,978
Son üye
Captaincombac