Neler Yeni

bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi?

GigaCat

80+
bilgisayarımı açtığım anda bir uygulama açılıp kapanıyor fotoğrafta var
img_20210315_014235-jpg.922801

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Büyük ihtimal virüs hemen Malwerebytes indir tarat bir şey çıkar ise sil. Sonra bence temizinden bir format çek. (Virüs olmama ihtimali de var ama önlem alalım)

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Malwerebytes indir tarat
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama senin yerinde olsam format atarım

GigaCat

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal virüs hemen Malwerebytes indir tarat bir şey çıkar ise sil. Sonra bence temizinden bir format çek. (Virüs olmama ihtimali de var ama önlem alalım)
indirdim tardım bir şey bulamadı şimdi autoruns programı ile manuel orlak yapıyorum

Malwerebytes indir tarat

ama senin yerinde olsam format atarım
çok yakında atacağım zaten şuan taşınma surecindeyim

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
indirdim tardım bir şey bulamadı şimdi autoruns programı ile manuel orlak yapıyorum

çok yakında atacağım zaten şuan taşınma surecindeyim
Kolay gelsin hocam çok vakit geçmeden format atın. Kaspersky ile falan da taratın bulamaz ise çok da şüphelenmeye gerek yok. Yanlış hatırlamıyorsan eskiden bir oyun indirdiğim zaman böyle bir şey çıkmıştı. Formatladım gitti.

GigaCat

80+
Kolay gelsin hocam çok vakit geçmeden format atın. Kaspersky ile falan da taratın bulamaz ise çok da şüphelenmeye gerek yok. Yanlış hatırlamıyorsan eskiden bir oyun indirdiğim zaman böyle bir şey çıkmıştı. Formatladım gitti.
Autoruns la birkaç süpheli programı kapattım ama hala çıkıyor sabah daha dikkatli şekilde bakacağım ve windowsun güvenliği ile tam tarama yapacağım olursa taşınınca formatlarım olmassa şimdi teşekkür ederim iyi akşamlar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Autoruns la birkaç süpheli programı kapattım ama hala çıkıyor sabah daha dikkatli şekilde bakacağım ve windowsun güvenliği ile tam tarama yapacağım olursa taşınınca formatlarım olmassa şimdi teşekkür ederim iyi akşamlar
siz siz olun erkenden format atın bilgileriniz elden gidebilir yada gpu mining yapabilirler böyle bir sıkıntı yaşamıştım anında format attım

GigaCat

80+
siz siz olun erkenden format atın bilgileriniz elden gidebilir yada gpu mining yapabilirler böyle bir sıkıntı yaşamıştım anında format attım
ne olduğunu buldum valorant ın anticheat uygulamasıymış başlangıçtan kapattım daha gelmiyor

Top Bottom