Neler Yeni

Bilgisayarımda aynı anda 2 Steam hesabını açık tutmam mümkün mü?

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
Biliyorsunuz ki ülkemizde oyun fiyatları almış başını gidiyor. Bu yüzden insanlar çözüm yolları arıyorlar. Bu kişilerden biri benim. Ve Steam üzerinden koleksiyon kartı farmı yaparak Steam bakiyesi kazanıyorum. Fakat oyunlar git gide tükendiğinden para kazanmak da zorlaşıyor. Bu yüzden 2 hesap birden açabilirsem 2 farklı hesaptan aynı oyunları kazıp Steam koleksiyon kartı setleri düşürmek ve bunları satarak bakiyemi arttırmak istiyorum. Eğer mümkünse yardımcı olur musunuz?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bilgisayarına virtual machine kurabilirsin.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Biliyorsunuz ki ülkemizde oyun fiyatları almış başını gidiyor. Bu yüzden insanlar çözüm yolları arıyorlar. Bu kişilerden biri benim. Ve Steam üzerinden koleksiyon kartı farmı yaparak Steam bakiyesi kazanıyorum. Fakat oyunlar git gide tükendiğinden para kazanmak da zorlaşıyor. Bu yüzden 2 hesap birden açabilirsem 2 farklı hesaptan aynı oyunları kazıp Steam koleksiyon kartı setleri düşürmek ve bunları satarak bakiyemi arttırmak istiyorum. Eğer mümkünse yardımcı olur musunuz?
hiç ban yediniz mi ?

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç ban yediniz mi ?
Tabii ki hayır. Bu yaptığımız yasa dışı bir şey değil ucuz olan oyunları satın alıp oynuyor, ve kazanmış olduğumuz koleksiyon kartlarını gruplarda birbirimizle takaslayıp cevher, Steam puanı vb. şeyler alabiliyoruz. Ya da satarak Steam bakiyesi yapabiliyoruz. Başlamak isterseniz yardımcı olurum 😊

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Tabii ki hayır. Bu yaptığımız yasa dışı bir şey değil ucuz olan oyunları satın alıp oynuyor, ve kazanmış olduğumuz koleksiyon kartlarını gruplarda birbirimizle takaslayıp cevher, Steam puanı vb. şeyler alabiliyoruz. Ya da satarak Steam bakiyesi yapabiliyoruz. Başlamak isterseniz yardımcı olurum 😊
olabilir ana hesabımda yapsam bir sorun oluşur mu çünkü vac banı gibi şeyler beni aşırı rahatsız eder tüm hesabı en baştan dizerim yani o kadar

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Birini googledan birini Steam uygulamasından kullanmayı deneyebilirmisin ?

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sanal makine ile açabilirsin ama onun dışında olmuyor diye biliyorum.

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
olabilir ana hesabımda yapsam bir sorun oluşur mu çünkü vac banı gibi şeyler beni aşırı rahatsız eder tüm hesabı en baştan dizerim yani o kadar
Ben ana hesabımla yapıyorum. Şöyle göstereyim.
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Yani ben bir öğrenciyim ve bunu yapa yapa hesabımın değeri bu hale geldi ve herhangi bir banımın olmadığını da görüyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanal makine ile açabilirsin ama onun dışında olmuyor diye biliyorum.
Deneyeceğim. Sağolun tekrardan.

Top Bottom