Neler Yeni

Bilgisayarımda Dosya Silinmiyor

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Harddisk'imde silmek istediğim gereksiz Windows dosyaları var fakat her seferinde ..... kişi tarafından izin almanız gerekmektedir yazıyor.(ek 2)

Yöneticiyi kendime çevirdiğimde ise beni görmüyor ve tekrardan aynı hatayı veriyor. (ek1)

Tüm denetimler iznini verdiğimde ise güvenlik hatası alıyorum (ek 3)
Yardımcı olursanız çok sevinirim 500GB'lık HDD'yi 300GB'mış gibi kullanıyorum çünkü.
(Şuanda kullandığım windows başka bir diskte kurulu.)

Ekler

• 1692807644883.png
    1692807644883.png
    17.1 KB · Hit: 38
  • 1692807684010.png
    1692807684010.png
    15.7 KB · Hit: 36
  • 1692807775881.png
    1692807775881.png
    19.5 KB · Hit: 34

ali7777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali nurbel
Harddisk'imde silmek istediğim gereksiz Windows dosyaları var fakat her seferinde ..... kişi tarafından izin almanız gerekmektedir yazıyor.(ek 2)

Yöneticiyi kendime çevirdiğimde ise beni görmüyor ve tekrardan aynı hatayı veriyor. (ek1)

Tüm denetimler iznini verdiğimde ise güvenlik hatası alıyorum (ek 3)
Yardımcı olursanız çok sevinirim 500GB'lık HDD'yi 300GB'mış gibi kullanıyorum çünkü.
(Şuanda kullandığım windows başka bir diskte kurulu.)
pc aç kapa bi daha silmeyi dene

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Cleanmgr'den silmeyi deneyebilirsin. Olmazsa herhangi bir linux dağıtımı indirip, usbye yazdırıp canlı usb olarak önyükleyip oradan silebilirsiniz.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cleanmgr'den silmeyi deneyebilirsin. Olmazsa herhangi bir linux dağıtımı indirip, usbye yazdırıp canlı usb olarak önyükleyip oradan silebilirsiniz.
Merhaba EFI Shell seni diğer forumdan görmeyeli çok olmuş. Silmek istediğim şeyler Cleanmgr'de gözükmüyor. Kullanıcı olarak her şeyi denedim. Hesabım admin olarak gözüküyor fakat hala admini seçtiğim zamanda silmek için izin istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ek 3'teki sorunun sebebi nedir ? Onu çözebilirsem halledebilirim diye düşünüyorum.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Dosyaların Özelliklerin Güvenlik sekmesine gidiş Gelişmiş ayarlara girmelisin. Orada 3 sekme olur. 3 sekmede de sahiplikleri değiştirmelisin. Everybody kişisi ile değiştir sahiplikleri. Alt klasörlere de uygulama tikini işaretlemeyi unutma.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Merhaba EFI Shell seni diğer forumdan görmeyeli çok olmuş. Silmek istediğim şeyler Cleanmgr'de gözükmüyor. Kullanıcı olarak her şeyi denedim. Hesabım admin olarak gözüküyor fakat hala admini seçtiğim zamanda silmek için izin istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ek 3'teki sorunun sebebi nedir ? Onu çözebilirsem halledebilirim diye düşünüyorum.
İzin olmadığından. En kolay yol herhangi bir linux üstünden silmek. Windows üzerinden silinemiyor tam olarak. Ha, biçimlendirme yapmayı denediniz mi hiç peki?

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
İzin olmadığından. En kolay yol herhangi bir linux üstünden silmek. Windows üzerinden silinemiyor tam olarak. Ha, biçimlendirme yapmayı denediniz mi hiç peki?
Biçimlendirmeyi içinde ki dosyalarının tamamının silinmesini istemediğimden dolayı. SSD bir aralar bozuktu Windowsu'da HDD'ye kurmak zorunda kaldım içinde 1 2 dosya yine olduğundan dolayı tekrar yüklerken biçimlendirme yapmadım. Tek isteğim o dosyaları tek olarak silmek.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Biçimlendirmeyi içinde ki dosyalarının tamamının silinmesini istemediğimden dolayı. SSD bir aralar bozuktu Windowsu'da HDD'ye kurmak zorunda kaldım içinde 1 2 dosya yine olduğundan dolayı tekrar yüklerken biçimlendirme yapmadım. Tek isteğim o dosyaları tek olarak silmek.
Tamam o zaman, usbye herhangi bir linuxu yazdırıp canlı usb yani live usb olarak önyükleyin ve silmek istediklerinizi silin.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Tamam o zaman, usbye herhangi bir linuxu yazdırıp canlı usb yani live usb olarak önyükleyin ve silmek istediklerinizi silin.
Tamamdır çok teşekkür ederim eski zamanlarda ki gibi yardımın dokundu tekrardan çok teşekkürler.

Top Bottom