Numß
80+
Dahası
Arkadaşlar selam dünden beri yaşadığım sorunlaeı farklı konularda çözüm arayarak konu aça aça araştırdım ancak sonuç olarak geçici süreliğine çözüm bulabildim olayı size detaylıca anlatıcam öncelikle dün cs go oynarken bir anda ekranım gitti ancak pc çalışmaya devam ediyordu ardından ben de kablolaeı test ettim monitörü test ettim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım daha sonra ise ekran kartını söküp slotu temizleyip tekrardan taktım ardından ramlerde olabileceğini de düşünüp bios pilini çıkarttım ve sıfırlama yaptıktan sonra pc açabildim daha sonra ssd içerisinde bulunan işletim sistemi hata vermeye başladı ve mavi ekran verip duruyordu defalarca format atmama rağmen olmadı ancak en son nasıl olduysa bir şekilde biçimlendire biçimlendire disk sile sile format işlemini başardım ve pc giriş yaptım daha sonra tüm driverları güncelledim tüm sistem güncellemelerini gerçekleştirdikten sonra parçaları test etmeye başladım ssd üzerinde herhangi bir sorun yoktu ekran kartımda benchmark stres testinden geçmişti her şeyi en temiz şekilde detaylıca hallettim anakart bios güncellemelerine ve driverlarına kadar core performance boost a kadar her şeyini düzenli dengeli bir şekilde ayarladım ancak bugün yine cs go ya giriş yaptığımda yine ekranım gitti ve kapa aç yaptıktan sonra yine mavi ekran yedim daha sonra tekrar resledim ve windows logo sonrası ekran yine gelmiyor ramlerde sorun yok anakart üzerinde herhangi bir parçanın hata ışığı yanmıyor sizce sorun ne olabilir?