Neler Yeni

Bilgisayarımda KEYLOGGER varmı yokmu nasıl bilebilirim şüphelerim var

(Can)

80+ Bronze
bir oyun için sandbox indirdim ama keylogger bulaştı galiba şüphelerim var indirdiğim dosyayı sildim pc yeniden başlattım Kaspersky indirdim hızlı ve tam taramayı yaptım hiçbir tehdit bulmadı onuda sildim. Tek bir şey aklıma takıldı google yi açıyorum tek sekme varken görev yöneticisinde 6/7/8 yazıyor bu rakamlar sekmelerimi gösteriyor anlamadım bu bendeki olay normal mi sizde tek sekmede iken görev yöneticisinden kullanımlara bakarmısınız. Biyerde okudum keylogger var ise pc olduğundan fazla kullanılıyormuş falan sizde bi deneyin bana yazın.

Ekler

• Görev Yöneticisi 17.02.2021 23_33_41.png
    Görev Yöneticisi 17.02.2021 23_33_41.png
    33.7 KB · Hit: 67
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Chrome olayı normal. Ayrıca Kaspersky ücretli ve ücretsizler arasında en geniş veritabanına sahip anti-virüs, o da bir şey bulamadıysa endişelenmenizi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chrome olayı normal. Ayrıca Kaspersky ücretli ve ücretsizler arasında en geniş veritabanına sahip anti-virüs, o da bir şey bulamadıysa endişelenmenizi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
bu sekme olayını denediniz mi? tek sekme varken görev yöneticisinde 6/7/8 oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 günlük deneme sürümü vardı onu indirdim gmailimi yazarak

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
bu sekme olayını denediniz mi? tek sekme varken görev yöneticisinde 6/7/8 oluyor

Normal demiştim, evet bakın isterseniz:
1613594355594.png

Sorun olduğunu düşünmüyorum.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Tam tarama yap bakalım bir.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
bir oyun için sandbox indirdim ama keylogger bulaştı galiba şüphelerim var indirdiğim dosyayı sildim pc yeniden başlattım Kaspersky indirdim hızlı ve tam taramayı yaptım hiçbir tehdit bulmadı onuda sildim. Tek bir şey aklıma takıldı google yi açıyorum tek sekme varken görev yöneticisinde 6/7/8 yazıyor bu rakamlar sekmelerimi gösteriyor anlamadım bu bendeki olay normal mi sizde tek sekmede iken görev yöneticisinden kullanımlara bakarmısınız. Biyerde okudum keylogger var ise pc olduğundan fazla kullanılıyormuş falan sizde bi deneyin bana yazın.
Keylogger ile alakası yok herkesde öyle tarayıcıların genel sorunu.
1613594444164.png

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
sekme açtığında 7*8 tane açılan uzantılardır kankacım ne kadar uzantı çalışırsa okadar çalışır

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
1613594539697.png

örnek kendi kendine açtığı bile oluyor chrome bu yapcak bir şey yok ama tbswebrender ne bilmiyorum

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
kaspersky 30 günlük deneme sürümünde tam tarama yaptım baya bi sürdü virüs tespit etmedi
Ozaman virüs olduğunu sanmıyorum. Zor bir ihtimal.

OperaGX Kullan.

Top Bottom