Neler Yeni

Bilgisayarımda ne olduğunu bilmediğim dosyalar var

Lawrence

80+ Bronze
Öncelikle herkese günaydın, Umarım gününüz güzel geçer.

Dün akşam bildiğiniz gibi discord çöktü ve bende saat 23:30 civarında yattım.
sabah kalktığımda bilgisayarı açtım. Discordun otomatik olarak açılması gerekirken açılmadı onun yerine, Bu dosyayı nasıl açmak istersiniz uyarısı geldi. Görev yöneticisini açtım ve benim ismimle olan bir dosya vardı. Komut satırından baktığımda discord ile bağlantılı olduğunu gördüm
Konumuna gittim. Kullanıcılar klasörüne gitti. normal klasörler dışında 4 tane dosya vardı. biri sadece Adım yazılı olan dosyaydı. diğer dosyalar şu şekilde. "(Adım yazıyor)_0001_vcRuntimeAdditional _x86"
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
DC nin komutları olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle herkese günaydın, Umarım gününüz güzel geçer.

Dün akşam bildiğiniz gibi discord çöktü ve bende saat 23:30 civarında yattım.
sabah kalktığımda bilgisayarı açtım. Discordun otomatik olarak açılması gerekirken açılmadı onun yerine, Bu dosyayı nasıl açmak istersiniz uyarısı geldi. Görev yöneticisini açtım ve benim ismimle olan bir dosya vardı. Komut satırından baktığımda discord ile bağlantılı olduğunu gördüm
Konumuna gittim. Kullanıcılar klasörüne gitti. normal klasörler dışında 4 tane dosya vardı. biri sadece Adım yazılı olan dosyaydı. diğer dosyalar şu şekilde. "(Adım yazıyor)_0001_vcRuntimeAdditional _x86"
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
İstersen DC sil tekrar yükle

Lawrence

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DC nin komutları olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen DC sil tekrar yükle
Discord'u program ekle veya kaldır'dan kaldırmayı denedim ama tekrar "Bu dosyayı nasıl açmak istersiniz" uyarısı geldi. bende manuel olarak tüm dosyalarını silip tekrar yükledim. Sorun çözüldü fakat sorunun kaynağını merak ediyorum.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Discord'u program ekle veya kaldır'dan kaldırmayı denedim ama tekrar "Bu dosyayı nasıl açmak istersiniz" uyarısı geldi. bende manuel olarak tüm dosyalarını silip tekrar yükledim. Sorun çözüldü fakat sorunun kaynağını merak ediyorum.
Knk komut dosyaları olmalı

Top Bottom