Bilgisayarımda sanırım trojan var yardım !!!

Reaksiyon skoru
88
normal bir şekilde müzik dinliyordum windowsun kendi güvenlik duvarından virüs uyarısı geldi baktım trojan fln yazıyor (ayrıntılarda) cihazdan kaldır seçeneğine bastım ama kolay gideceğini düşünmüyorum böyle virüslerin ne yapmam lazım ( öyle uzman değilim )

normal bir şekilde müzik dinliyordum windowsun kendi güvenlik duvarından virüs uyarısı geldi baktım trojan fln yazıyor (ayrıntılarda) cihazdan kaldır seçeneğine bastım ama kolay gideceğini düşünmüyorum böyle virüslerin ne yapmam lazım ( öyle uzman değilim )
tarayıcı opera gx mi hocam

Ekler

• resim_2022-07-18_014517789.png
    resim_2022-07-18_014517789.png
    273.5 KB · Hit: 58
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bugün çok oldu bu olay bana da çıktı ben sildim şuan brave adlı tarayıcıyı kullanıyorum hocam size de silmenizi tavsiye ederim nolur nolmaz
olum şurda çok korktum ** hem ailem gebertrdi beni ağlicaktım :( (ilk kez başıma gelince) ee peki chorem yerine başka hangi tarayıcıyı önerirsin
Post automatically merged:

olum şurda çok korktum ** hem ailem gebertrdi beni ağlicaktım :( (ilk kez başıma gelince) ee peki chorem yerine başka hangi tarayıcıyı önerirsin
küçücük küfür kaçtı ağzımdan ehe

küçücük küfür kaçtı ağzımdan ehe
dediğim gibi ben tavsiye üzerine brave kullanmaya başladım sana da öneririm ama ram kullanımı bi tık fazla gibi chrome kadar falan firefox a da bakabilirsin

tm bişey daha soracağım (kb çok soruyorum) bu virüsü attığım fotoğraftaki yerden cihazdan kaldır desem gidiyor ve operayı silince hiçbirşey kalmıyor dimi
dosyalarını fln yine kontrol et sen kasperskydan faln tam bi tarama da yap emin ol

dosyalarını fln yine kontrol et sen kasperskydan faln tam bi tarama da yap emin ol
ben çıtayı yükseltip format atıcam A:SdASD trojenden şüphelendiğimden değilde ne olur ne olmaz kafası bi tık

ben çıtayı yükseltip format atıcam A:SdASD trojenden şüphelendiğimden değilde ne olur ne olmaz kafası bi tık
benimde edesim varda herşeyi indirmek çok yorucu

Malwerabyte indirmeni tavsiye ederim. Bende de vardı tek tarama ile içinden geçti trojanın.

Geri