Bilgisayarımda virüs mü var?

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Merhabalar arkadaşlar. Bundan yaklaşık 2 ay önce bilgisayarda hiçbir yer açılmamaya başladı. Yani windows başlat ikonu, klasörler,ses ayarları vs. Çözümünü buldum fakat o sıralar çok sık oluyordu ve kalıcı bir çözüm değil. Çözümü: Görev yöneticisinde Ayrıntılar kısmından explorer.exe çalışmasını durdurup sol üstten Dosya>Yeni görevi çalıştır dan tekrar explorer.exe yi başlatmak çözümüydü arkadaşlar.

Bugünde oldu bu, bir kaç haftadır olmuyordu. Hala aynı çözümü yapıyorum fakat bu neden oluyor virüs olabilir mi?

Merhabalar arkadaşlar. Bundan yaklaşık 2 ay önce bilgisayarda hiçbir yer açılmamaya başladı. Yani windows başlat ikonu, klasörler,ses ayarları vs. Çözümünü buldum fakat o sıralar çok sık oluyordu ve kalıcı bir çözüm değil. Çözümü: Görev yöneticisinde Ayrıntılar kısmından explorer.exe çalışmasını durdurup sol üstten Dosya>Yeni görevi çalıştır dan tekrar explorer.exe yi başlatmak çözümüydü arkadaşlar.

Hala onu yapıyorum fakat bu neden oluyor virüs olabilir mi?
Virüs değilde hizmetlerden biri kapanmış olabilir hizmetlere bir bak.

Kaspersky indirdim bu sorun olduktan sonra fakat bir virüs tanısı koymadı yada ben görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs değilde hizmetlerden biri kapanmış olabilir hizmetlere bir bak.
Hepsinin çalışıyor olması mı gerekyor birçok şey var ve yarısı çalışıyor yarısında bir şey yazmıyor

Kaspersky indirdim bu sorun olduktan sonra fakat bir virüs tanısı koymadı yada ben görmedim

malwarabytes ve adwcleaner yükleyip bu ikisiyle de taratın, virüs olmayabilir ama adware olabilir.

malwarabytes ve adwcleaner yükleyip bu ikisiyle de taratın, virüs olmayabilir ama adware olabilir.
Şimdi virüs taraması yaparken korsan bir iki oyun var onları buluyor diye bir daha taratmadım :D (Korsana hayır)

Bugünde oldu bu, bir kaç haftadır olmuyordu. Hala aynı çözümü yapıyorum fakat bu neden oluyor virüs olabilir mi?
benim formattan sonra 2 gün sonra aynısı olmuştu hiç bişey indirmemiştim virüs olduğunu sanmıyorum.

korsan oyunlarda virüs olabilir. Taratmaya devam etmenizi öneririm.
Oyunları sağlam yerden indirdim virüs olmadığına eminim korsan oyunları zararlı yazılım olarak gördüğü için crackleri siliyor o yüzden devre dışı bıraktım fakat başka virüs uyarısı almamıştım zaten

Sizin sorununz bu şekilde mi çözüldü ?

ikinci komutta 2 hata aldım ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Oyunları sağlam yerden indirdim virüs olmadığına eminim korsan oyunları zararlı yazılım olarak gördüğü için crackleri siliyor o yüzden devre dışı bıraktım fakat başka virüs uyarısı almamıştım zaten

Sizin sorununz bu şekilde mi çözüldü ?

ikinci komutta 2 hata aldım ne yapmam gerek

Alıntıyı görüntüle
bilemiyorum yeni konu açın arkadaşlar ilgilenir

Geri