Neler Yeni

Bilgisayarımda windowsa ait hiçbir şeyi kullanamıyorum?

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
Bilgisayarımda arama çubuğuna klavyeyle bir şey yazamıyorum, vide ve fotoğraflar açılmıyor yuvarlak dönüp duruyor, klasörlere sağ tıklayamıyorum tıkladığım an yine dönmeye başlıyor ve başka hiçbir şeyi açamaz hale geliyorum, microsoft store, spotify gibi uygulamalarında hiçbirine erişim sağlayamıyorum. Öneriniz nedir?

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
Bilgisayarımda arama çubuğuna klavyeyle bir şey yazamıyorum, vide ve fotoğraflar açılmıyor yuvarlak dönüp duruyor, klasörlere sağ tıklayamıyorum tıkladığım an yine dönmeye başlıyor ve başka hiçbir şeyi açamaz hale geliyorum, microsoft store, spotify gibi uygulamalarında hiçbirine erişim sağlayamıyorum. Öneriniz nedir?
Yeni Windows kurmak

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
Şuana kadar hiç olmuyordu ama dün olmaya başladı devam ediyor hala sürekli böyle, oyuna operaya falan giriyorum ama onlarda sıkıntı yok
Güncelleme gelmiş mi kontrol eder misiniz

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
Dostum Windows'a ait hiçbir şey çalışmıyor, güncellemeleri bile denetleyemiyorum, denetleye bastıktan sonra yükleniyorda kalıyor sadece :D
Sıfırlamayı tercih eder misiniz yeni Windows kurmak yerine ?

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlamayı tercih eder misiniz yeni Windows kurmak yerine ?
Zaten ya sıfırlayacağım yada yeni windows kuracağım ama yeni windows kurmayı bilmiyorum youtube videosu izlemem gerekecek. Acaba sıfırlama ile bu sorun düzelir mi?

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
Zaten ya sıfırlayacağım yada yeni windows kuracağım ama yeni windows kurmayı bilmiyorum youtube videosu izlemem gerekecek. Acaba sıfırlama ile bu sorun düzelir mi?
Denemekten zarar gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,967
Üyeler
165,612
Son üye
dkayaax
Top Bottom