Reis çok özür diliyorum konu ile alakasız ama bende wd blue sn 570 alsam mı diye düşünüyorum memnun musun nasıl ssd alınır mı senceAlıntıyı görüntüle
bunu gördüm fakat bende patriot viper yok wd blue s570 var bu ne alaka arkadaşlar?
Olabilir. Bunu yaşayan başka kişilerde gördüm. Aynı altyapıyı kullanıyor olabilirler bence sorun edilecek bir şey yok.Alıntıyı görüntüle
bunu gördüm fakat bende patriot viper yok wd blue s570 var bu ne alaka arkadaşlar?
Tıklayarak konu açabilirsiniz.Reis çok özür diliyorum konu ile alakasız ama bende wd blue sn 570 alsam mı diye düşünüyorum memnun musun nasıl ssd alınır mı sence
Şu anlık iyi pc hızlı açılıyor yüklenme ekranları hızlı geliyor memnunum 550 alma 570 olanı al amaReis çok özür diliyorum konu ile alakasız ama bende wd blue sn 570 alsam mı diye düşünüyorum memnun musun nasıl ssd alınır mı sence
Teşekkür ederimŞu anlık iyi pc hızlı açılıyor yüklenme ekranları hızlı geliyor memnunum 550 alma 570 olanı al ama
Gigabyte anakart ile gelen bir yazılım.Alıntıyı görüntüle