TamamTürkçe meaaali teknobiyotik işlemciyi sıkıntısız diye gönderdi ve işlemci patates bozuk
Çarpmaz ya fanını az yukarı al.250 300
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde varda coolermaster t4 var ramlere çarpıyor çok garip olay
Direkt blok çarpıyor anlamadığım şekildeÇarpmaz ya fanını az yukarı al.
Güzel soğutucu T4.
OkTamam
Hocam birde bu çakallar sözde yeni iade yasasına göre kargoyu da bana kitlediler ordan da bir hamle yapcam ben thh ye hem ondan basvurcam hemde arızalı ürünün yasanın dışında bana ürünün kargo parasını odettiler diye de şikayet etcemÇarpmaz ya fanını az yukarı al.
Güzel soğutucu T4.
Daha 2023 e kadar var yürürlüğe girmedi oDirekt blok çarpıyor anlamadığım şekilde
Ok
Hocam birde bu çakallar sözde yeni iade yasasına göre kargoyu da bana kitlediler ordan da bir hamle yapcam ben thh ye hem ondan basvurcam hemde arızalı ürünün yasanın dışında bana ürünün kargo parasını odettiler diye de şikayet etcem
Değişim yapmaları şart.Yok sıkıntılı yine söktüm rtx 2060 i taktım eziyet çekmeye gerek yok boşa takılmalar oluyor oyunda birde görüntü çamur gibi
Geri gönder dediler
gönderdim bakalım ne olcak işlemci bariz bozuk yazdım birde bunlar oncekı raporda iyice ıncelendı sorun bulunamadı yazmışlar bende bu sefer daha iyi incelerseniz sorunu göreceksiniz yazdım servis kağıdına birde işlemciyi kutudan bile çıkarmamışlar kesin yanı macun izi bile yok servisin işekmciyi bu kadar temızleyıp kyoması ımkansız diye düşünuyorumDeğişim yapmaları şart.