Bilgisayarımdaki Virüs Şüphesi

BMW118i

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar selamlar, bugün garip bir şeyler sezdim bilgisayarımda. Boşta olan ve normalde 40'ı geçmeyen işlemcim, ne hikmetse bugün 60-70 arası dolanıyor. Ekran kartım 50'lerde geziniyor ve işlemci yük altındayken 85'i görüyor. Arama yaptığım tarayıcım Google Chrome canary. Yaptığım her aramada şu garip linki veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
(Kaspersky Premium ile tarama yapıyorum ve Malwarebytes orijinal sitesine giremiyorum.)
1752516171038.webp

Arkadaşlar selamlar, bugün garip bir şeyler sezdim bilgisayarımda. Boşta olan ve normalde 40'ı geçmeyen işlemcim, ne hikmetse bugün 60-70 arası dolanıyor. Ekran kartım 50'lerde geziniyor ve işlemci yük altındayken 85'i görüyor. Arama yaptığım tarayıcım Google Chrome canary. Yaptığım her aramada şu garip linki veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
(Kaspersky Premium ile tarama yapıyorum ve Malwarebytes orijinal sitesine giremiyorum.)Alıntıyı görüntüle
oyunlarda kasma donma varsa, virüstür
eğer virüs var ise önce virüstaraması yap sonra hesaplarının çoğu google dahil hepsinin şifresini değiştir zaman kaybetmeden

kaspesky tarama yaparken kastırıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görev yöneticisinden bak neyin çok kullandığına ona göre bi yol bulunur

oyunlarda kasma donma varsa, virüstür
eğer virüs var ise önce virüstaraması yap sonra hesaplarının çoğu google dahil hepsinin şifresini değiştir zaman kaybetmeden
Kaspersky Premium arkada tarıyor, Malwarebytes bir şey bulamadı, Hitmanpro bir şey bulamadı, Windows güvenliği bir şey bulamadı..

Şimdi EEK'yı deniyorum hocam, inşallah bulur bir şeyler. Oyunlarda kasma/donma yok hocam.

Fakat değerler böyle.
1752518295364.webp

kaspesky tarama yaparken kastırıyor zaten

görev yöneticisinden bak neyin çok kullandığına ona göre bi yol bulunur
1752518415857.webp

Kaspersky Premium arkada tarıyor, Malwarebytes bir şey bulamadı, Hitmanpro bir şey bulamadı, Windows güvenliği bir şey bulamadı..

Şimdi EEK'yı deniyorum hocam, inşallah bulur bir şeyler. Oyunlarda kasma/donma yok hocam.

Fakat değerler böyle.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
gpu kullanımı yüzde kaç tam olarak?
oyunlarda kasma donma yok ise sorun yok ama genede tedbirinizi alın

windows defender a bi bak 88 işlemci kullanıyor
o yüzden kasıyor

(Kaspersky Premium ile tarama yapıyorum ve Malwarebytes orijinal sitesine giremiyorum.)Alıntıyı görüntüle
windows defender ile çevrimdışı tarama yap

windows defender a bi bak 88 işlemci kullanıyor
o yüzden kasıyor
Arkada çalışan bir antivirüs bilgisayarı yeniden başlattı ve şu ekran çıktı. Geçmiyor. Yandı mı bu noldu hocam?

Ekler

• IMG_0283.webp
    IMG_0283.webp
    43.4 KB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,071
Üyeler
187,286
Son üye