Neler Yeni

Bilgisayarımı Açarken "0xc000021a" Hatası Verdi ve Bilgisayar Açılmıyor

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Merhabalar arkadaşlar bu gün hiç bi şey olmamış gibi sistemimi açmaya kalktım fakat Kişisel bilgisayarım bir sorunla karşılaşmış :D hata kodu "0xc000021a". Yardım edebilir misiniz, ne yapmam gerekiyor? Şayet format atarsam oyunlarımı falan geri yüklemek internetten dolayı bayağı bi zamanımı alıcak, bi kaç video izledim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Ekler

• 20210524_221831.jpg
    20210524_221831.jpg
    3.1 MB · Hit: 92
  • 20210524_215748.jpg
    20210524_215748.jpg
    1.4 MB · Hit: 81
  • 20210524_215555.jpg
    20210524_215555.jpg
    1.7 MB · Hit: 71
gelişmiş menü sistem kurtarma felan menü çıkıyomu ordan pc ye reset atabilirsin herşeyi silip çıkmıyorsa onun dışında bilgim yok

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Merhabalar arkadaşlar bu gün hiç bi şey olmamış gibi sistemimi açmaya kalktım fakat Kişisel bilgisayarım bir sorunla karşılaşmış :D hata kodu "0xc000021a". Yardım edebilir misiniz, ne yapmam gerekiyor? Şayet format atarsam oyunlarımı falan geri yüklemek internetten dolayı bayağı bi zamanımı alıcak, bi kaç video izledim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)
Hocam Otomatik Onarım kısmındaki hatayı ben de alıyorum. Bunun için bana bir şey önerdiler onu sizinle paylaşacağım. Gelişmiş seçenekler kısmına tıklayalım ve orada 2. Seçeneğimiz olan kısıma tıklayalım. (Gelişmiş Seçenekler olması gerekiyor tam hatırlamıyorum maalesef) Ardından orada Komut Istemini göreceksiniz, ona tıklayalım ve "sfc /scannow" komudunu girelim. Işlemin bitmesini bekleyelim.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Hocam Otomatik Onarım kısmındaki hatayı ben de alıyorum. Bunun için bana bir şey önerdiler onu sizinle paylaşacağım. Gelişmiş seçenekler kısmına tıklayalım ve orada 2. Seçeneğimiz olan kısıma tıklayalım. (Gelişmiş Seçenekler olması gerekiyor tam hatırlamıyorum maalesef) Ardından orada Komut Istemini göreceksiniz, ona tıklayalım ve "sfc /scannow" komudunu girelim. Işlemin bitmesini bekleyelim.
Hocam teşekkür ederim yardım ettiğiniz için, yarın deneyeceğim. Umarım düzelir de format derdinden kurtulurum.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Format atmanız gerekiyor. Bu hata sistem çekirdek moduna geçince çıkar. Buna da güvenlikteki sıkıntılar sebep olur. "Güvenli moda" geçmeyi başarırsanız verilerinizi alma ihtimaliniz var.Ama bundan önce "Gelişmiş Seçenekler"e ulaşabilirseniz "SFC/SCANNOW" yapın "CMD"yi açıp.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Format atmanız gerekiyor. Bu hata sistem çekirdek moduna geçince çıkar. Buna da güvenlikteki sıkıntılar sebep olur. "Güvenli moda" geçmeyi başarırsanız verilerinizi alma ihtimaliniz var.Ama bundan önce "Gelişmiş Seçenekler"e ulaşabilirseniz "SFC/SCANNOW" yapın "CMD"yi açıp.
Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan
Verification 100% complete.
Windows resource protection could not perform the requested operation.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün harddiskime de windows kurdum onu takınca bilgisayarı açabiliyorum. Ssddeki uygulamaları falan da görebiliyorum ama D den açıldığı için hiç bi uygulamam yok tabii :D D den açıp bilgileri almayı denesem?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan
Verification 100% complete.
Windows resource protection could not perform the requested operation.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün harddiskime de windows kurdum onu takınca bilgisayarı açabiliyorum. Ssddeki uygulamaları falan da görebiliyorum ama D den açıldığı için hiç bi uygulamam yok tabii :D D den açıp bilgileri almayı denesem?
Alabilirsiniz verileri o şekilde.

Top Bottom