Sistem güzel hocam bence bu kurda bu kadar etmesi normaldir.El Capitan almam daha mı mantıklı olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6.4K
Sistem güzel hocam bence bu kurda bu kadar etmesi normaldir.El Capitan almam daha mı mantıklı olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6.4K
6400 e sen güzel bir ssitem öner bakayım hocamSizi kısıtlayan yerlerden uzak durun hocam aman aman. Özgür olarak parça seçebileceğiniz yerlerden alışveriş yapın. Gerekirse kendiniz toplayın.
Hayırlı uğurlu olsun hocamEn yakın zamanda bilgisayarımı alıyorum, çok heyecanlı ve mutluyum. Ve bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim. Sistemimde eklemem gereken veya değişmem gereken bir parça varmı? [3600 e param yetmiyor]
-Ryzen 5 3500X
-MSI B450M A PRO MAX
-16GB 3000MHZ GSKILL RIPJAWS RAM
-MSI RTX 2060 VENTUS XS OC
-COOLER MASTER MASTERBOX MB511 650W 80+
-TOSHIBA OCZ RC500
Sistemim böyle. En yakın zamanda alacağım. İyi akşamlar![]()
![]()
Çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun hocam![]()
Rica ederimÇok teşekkürler![]()
Reis baban ne dedi ekran kartına cevap yazamadınRica ederim![]()
Hayırlı uğurlu olsun dostum. Bol grafikli oyunlar dilerim.![]()
Ekran kartı RTX 2060 olmasın.Sistem genel olarak güzel gibi,SSD hakkında bir bilgim yok şimdiden hayırlı olsun.
3060 çıkmadığına göre 2060 sadece heyecandan yanlış tusa basmış
Sizlerin de bir önerisi var ise düşünebilirim bütçe 6400Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Ben bir liste hazırlayıp atarım ama kendiniz toplamanız gerekirSizlerin de bir önerisi var ise düşünebilirim bütçe 6400![]()
![]()
Eğer tek bir site üzerinden olursa çok mutlu olurumBen bir liste hazırlayıp atarım ama kendiniz toplamanız gerekir
Ben bir liste hazırlayıp atarım ama kendiniz toplamanız gerekir
Yani, o zaman çok farklı olmamak kaidesiyle olabilir. Arkadaşın dediği gibi en fazla 2-3 site olursa iyi olur.Dostum ben 3 farklı alışveriş sitesinden siparişimi verdim her parça için. Emin olun kampanyalar vs daha uyguna gelebilir..![]()
UğraşırımEğer tek bir site üzerinden olursa çok mutlu olurum![]()
![]()