Neler Yeni

Bilgisayarımı bi düzgün kullanamıyorum

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1-Yeni aldığım(1aydan biraz fazla oldu) %98e düştü 7000gb da
2-Bir gün bilgisayarımı düzgün sorunsuz bir şekilde kapatıyorum ama onun sabahı uygulamalar açılmıyo bende son win güncellemesini siliyorum düzeliyo fakat bu sefer başka sorunlar ortaya çıkıyor. Örnek vermek gerekirse şuan yaşadığım sorun mesela ses yok Realtek Audio Consele açtığım anda çöküyor, sorun gidericiyi açıyorum o da çöküyor
3-Sürekli WMI Provider Host çalıyor bunuda internette baktığımda sadece sorun olduğunda çalışıyormuş
Yani açıkçası ne yapıcağımı şaşırdım ve bunların çözümü var mı

Avolay

80+ Gold
1-Yeni aldığım(1aydan biraz fazla oldu) %98e düştü 7000gb da
2-Bir gün bilgisayarımı düzgün sorunsuz bir şekilde kapatıyorum ama onun sabahı uygulamalar açılmıyo bende son win güncellemesini siliyorum düzeliyo fakat bu sefer başka sorunlar ortaya çıkıyor. Örnek vermek gerekirse şuan yaşadığım sorun mesela ses yok Realtek Audio Consele açtığım anda çöküyor, sorun gidericiyi açıyorum o da çöküyor
3-Sürekli WMI Provider Host çalıyor bunuda internette baktığımda sadece sorun olduğunda çalışıyormuş
Yani açıkçası ne yapıcağımı şaşırdım ve bunların çözümü var mı
:/ Driverlar yanlış mı kurulmuş , pek de anlamam ama driverların hepsini sil yükle yapabilirsiniz (önce yeni olanı yükleyip eskiyi öyle silin)

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:/ Driverlar yanlış mı kurulmuş , pek de anlamam ama driverların hepsini sil yükle yapabilirsiniz (önce yeni olanı yükleyip eskiyi öyle silin)
Hepsi yeni ve driver'larda doğru

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,076
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero