anladım hocam, yani her halükarda pahalı ve değmezİnternet kafenin sattığı sisteme 2.500 vereyim nakit. 2550 derse vermem. Bilmiyorum anlatabildim mi?
işlemci almama gerek var mı? ya da anakart falan almama8 gb ram modulu eklersin.
Rx590 gibi ekran kartı alırsın.
240 gb Ssd takarsın.
En uygun yollu bu olur.
İsterseniz alabilirsiniz de fiyatları ne alemde ??? DDR 4 sisteme terfi yapmak daha iyi olur.işlemci almama gerek var mı?
tavsiye edebiliceğiniz bi marka var mı veya bi link atarsanız güzel olur, ayrıca dual channel aktif edince ne oluyor?İsterseniz alabilirsiniz de fiyatları ne alemde ??? DDR 4 sisteme terfi yapmak daha iyi olur.
Önce 8 gb ram alın dual channel aktifleşsin.
Önce kasandaki ramin mhz öğrenmen gerek.Cpu-z den bakabilirsin.2. El alabilirsin.tavsiye edebiliceğiniz bi marka var mı veya bi link atarsanız güzel olur, ayrıca dual channel aktif edince ne oluyor?
Benimki : 1333Mhz 4 gb ram , almayı düşündüğüm ve şuan baktığım: https://www.hepsiburada.com/corsair...hz-ddr4-ram-cmk8gx4m1d3000c16-p-HBV00000BZJONÖnce kasandaki ramin mhz öğrenmen gerek.Cpu-z den bakabilirsin.2. El alabilirsin.
Dual channel demek bellek veri yolu genisliginin artması. Veri aktarımını 4 seritten yapacağına 8 seritten yapmak. Bu da %5-10 perfonmans artisi demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartın benim karttan daha düşük perfonmansa sahip.
Overclock yapmayı deneyebilirsin. Ben yapıyorum.
Overclock nasıl yaparım ayrıca yaparsam ne değişir?Önce kasandaki ramin mhz öğrenmen gerek.Cpu-z den bakabilirsin.2. El alabilirsin.
Dual channel demek bellek veri yolu genisliginin artması. Veri aktarımını 4 seritten yapacağına 8 seritten yapmak. Bu da %5-10 perfonmans artisi demek
Ekran kartın benim karttan daha düşük perfonmansa sahip.
Overclock yapmayı deneyebilirsin. Ben yapıyorum.
Hocam ekran kartınız değişecek o oyunları hic acmaması normal.Benimki : 1333Mhz 4 gb ram , almayı düşündüğüm ve şuan baktığım: https://www.hepsiburada.com/corsair...hz-ddr4-ram-cmk8gx4m1d3000c16-p-HBV00000BZJON
Ekran kartı konusunda benim ekran kartım paylaşımlı olduğundan dolayı mıdır nedir, hiçbir oyun açmıyo ayrıca lol de falan da çok düşük ayarlarda oynayabiliyorum, yani çoğu oyunu açan ve sorunsuz bi ekran kartı arıyorum. Lakin ekran kartı fiyatları uçmuş durumda.
Oynamak istediğim oyunlar (ortanın üstü yani iyi ayarlarda) :
-LoL
-CsGo
-Valorant (hiç oynayamıyorum)
-Gta5(hiç oynayamıyorum)
-Bannerlord(hiç oynayamıyorum)
-Pes ve fifa(hiç oynayamıyorum)
-Red dead redemption(hiç oynayamıyorum)
....
Bu oyunları rahatça oynayabileceğim bir hale getirmek istiyorum ucuz yollu bir şekilde.
Konu üzerinden konuşuyorduk az önce eğer müsaitseniz discord üzerinden yardımcı olabilir misiniz, size sormak istediklerim var da konuyu biraz daha detaylı ele almış oluruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İsterseniz discord adresi atabilirim.Hocam ekran kartınız değişecek o oyunları hic acmaması normal.
Ram türünüz DDR 4 değil DDR 3 tür. Eski nesil bir anakart oldugu için.
1333 mhz DDR 4 ram yok.
8 gb DDR 3 1333 mhz alacaksınız.
Overclock yaparsan daha fazla fps alırsın. Ancak önce ram yükseltmeni yap öyle anlatırım.