Neler Yeni

Bilgisayarımı Satarken Kaparo İstemeli miyim?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Kapora almak bence yanlış. Ben, kaporasını vereyim diyenden de kapora almıyorum. Sonuçta o parayı haketmedim, hakkım olmayan şeyi almak da haram zaten? Eğer ürünü almaktan vazgeçerse de başkasına satarsın.
Alâkasi yok alicak olan kaporayi alır 22bin liralık sisteme 500lira kapora verir alınca da kalan 21500 lirayı verir burda haksız kazanç göremiyorum ben sen gorebiliyo musun? Ayrıca adam istediği fiyata satar haksız kazanç olmaz bu adam isterse aynı sistemi 30bine koyar eğer birisi ben alicam derse haksız kazanç mi olmuş oluyo bu? Kapora vericek adam zaten sistemi almayı kabul etmiştir haksız kazançla alakası yok konuyu farklı farklı yerlere çekmeyin

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Arda Gezer
bilgisayar satıyorum birkaç gündür günde 10dan fazla kişi yazıyor, biriyle anlaştım dedi ki yarın veya sonraki gün alacağım, hatta ilanı kaldır dedi, ben de siz alın öyle kaldırırm dedim, ama mesaj gelmeye devam ediyor ve aynı fiyata kabul eden başkaları da var, adam almazsa beni boşuna bekletmiş olacak, sizce adamdan kapora isteyeyim mi başkasına satmamak için?
Ya kapora göndermesini söyle yada başka birine gideceğini

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,130
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uygunsuz davranış
Alâkasi yok alicak olan kaporayi alır 22bin liralık sisteme 500lira kapora verir alınca da kalan 21500 lirayı verir burda haksız kazanç göremiyorum ben sen gorebiliyo musun? Ayrıca adam istediği fiyata satar haksız kazanç olmaz bu adam isterse aynı sistemi 30bine koyar eğer birisi ben alicam derse haksız kazanç mi olmuş oluyo bu? Kapora vericek adam zaten sistemi almayı kabul etmiştir haksız kazançla alakası yok konuyu farklı farklı yerlere çekmeyin
Çok haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim adım zaten İslam. Senin gibiler yüzünden dinden soğuyorum ve merak etme yaşım da dahil her şeyim baya büyük.
Allah seni ıslah etsin.

BéTo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan
bilgisayar satıyorum birkaç gündür günde 10dan fazla kişi yazıyor, biriyle anlaştım dedi ki yarın veya sonraki gün alacağım, hatta ilanı kaldır dedi, ben de siz alın öyle kaldırırm dedim, ama mesaj gelmeye devam ediyor ve aynı fiyata kabul eden başkaları da var, adam almazsa beni boşuna bekletmiş olacak, sizce adamdan kapora isteyeyim mi başkasına satmamak için?
Selam millet, o kişi benim :D Avatarınızdan tanıdım sizi hocam. Almak için uğraşıyorum 2 gündür bugün 3.gün. Para hazır ama bir türlü size gelip kontrol edip alacak kişiyi ayarlayamadım. Siz de yakınınızda ki dükkana götürmeyi(Arkadaşım çalışıyor orada) veya Param güvendeile satmayı kabul etmediniz. Siz söz verdiniz ve beni bekliyorsunuz teşekkür ederim. Ama ben de alacağıma söz veriyorum bir şekilde alacağım artık.Hatta laptopımı sattım dün almak için.Bir orta yol buluruz hocam vazgeçmedim merak etmeyin.

Top Bottom