Bilgisayarımı Toplamak İçin Yardım İstiyorum

A

Armutun avantajı işte eve gelip yapması arkadaşların illa yapan vardır antalyada da ve evet kesinlikle başında dur. Tüm kutuları açarkende abi video çek ürün hatalı vs olma durumda sizden olmadığını nerden bilelim gibi konulardan kurtulursunuz
Armut kafama çok yattı bi değerlendireyim kardeşim ben bunu

hocam öncelikle pc nasıl toplanır videolarını iyice izle. adamların yaptıklarını yapmaya çalış. chat gptiden de destek almayı unutma. ben psu bağlantıları hariç gayet temiz bi şekilde tamamladım ama psuya gelince bi tırstım bir ton kablo vardı. onunda bir sürü videosuna baktım kendime güvenince hallettim. bol video ve özgüven istiyor biraz. ama hangi bilişimciye gitsen 1k da aşağı yapmaz. riske girmem dersen 1knı ona ayır. bol şanslar

hocam öncelikle pc nasıl toplanır videolarını iyice izle. adamların yaptıklarını yapmaya çalış. chat gptiden de destek almayı unutma. ben psu bağlantıları hariç gayet temiz bi şekilde tamamladım ama psuya gelince bi tırstım bir ton kablo vardı. onunda bir sürü videosuna baktım kendime güvenince hallettim. bol video ve özgüven istiyor biraz. ama hangi bilişimciye gitsen 1k da aşağı yapmaz. riske girmem dersen 1knı ona ayır. bol şanslar
1 k çok kabul edilebilir bir miktar ama 2 yere sordum 2.5k ve 3.5 k olarak 2 fiyat aldım 😆

Geri