S shifter 80+ Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 1 14 Haziran 2024 #1 Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Danke 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1,777 Reaksiyon skoru 397 14 Haziran 2024 #2 Tozlu bir yerde tutma bütün kablolarını vs söküp kutusu varsa kutusuna koyup kaldırabilirsin
bicisimyaklasiyorefendim 80+ Bronze Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 509 Reaksiyon skoru 198 14 Haziran 2024 #3 shifter yazmış: Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı? Devamı için tıklayın... Nemsiz ve tozsuz bir yere koyabilirsin.
shifter yazmış: Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı? Devamı için tıklayın... Nemsiz ve tozsuz bir yere koyabilirsin.