S shifter 80+ Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim barış bil 14 Haziran 2024 #1 Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Danke 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1,483 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Yunus 14 Haziran 2024 #2 Tozlu bir yerde tutma bütün kablolarını vs söküp kutusu varsa kutusuna koyup kaldırabilirsin
bicisimyaklasiyorefendim 80+ Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Barış Seyhan 14 Haziran 2024 #3 shifter yazmış: Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı? Devamı için tıklayın... Nemsiz ve tozsuz bir yere koyabilirsin.
shifter yazmış: Memlekete gidiyorum kasayı yanıma almayacağım ve yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar açılmayacak dikkat etmem gereken bir husus var mı? Devamı için tıklayın... Nemsiz ve tozsuz bir yere koyabilirsin.