Neler Yeni

2. el PlayStation 5 alınır mı?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Çok İyi fiyat ama 2. El uygulamaları dolu dolandırıcı kaynıyor. Arada bir bakıyom ilanların açıklaması fotoları her şeyi aynı düşük fiyat. Hepside wpye yönlendiriyor. Bu fiyata esnafa verse hmmmmm okii dokiii yine 12kya satardı aslında.
usta gidip deneyip alacağım her şeyine bakacağım ama adamın hali ortada yani yoksa o fiyata gitmeye tenezzül etmezdim normalde ben de

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok İyi fiyat ama 2. El uygulamaları dolu dolandırıcı kaynıyor. Arada bir bakıyom ilanların açıklaması fotoları her şeyi aynı düşük fiyat. Hepside wpye yönlendiriyor. Bu fiyata esnafa verse hmmmmm okii dokiii yine 12kya satardı aslında.
Hocam bende 8 ay önce aldım ps5 o zaman da yine öyle bir dolandırıcıya denk gelmiştim o da bana wpden yazmıştı oradan yazmaktaki amaç ne tam olarak?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Hocam bende 8 ay önce aldım ps5 o zaman da yine öyle bir dolandırıcıya denk gelmiştim o da bana wpden yazmıştı oradan yazmaktaki amaç ne tam olarak?
bunu bende merak ediyorum biz telefondan sesli konuştuk hep sadece ürünün videosunu ve faturasını attı wp den bir de konum attı

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Bana atılan ps 5 in bir kolu asker desenliydi ve faturası teknosaydı eğer bu şekilde değilse size atılan video bi şansınızı deneyin
yok bendeki ikiside beyaz adam koldan açıyor konsolu ps logosu geliyor profil resmi sonra şifresini girip oturumunu açıyor hızlı bir oyuna girip çalıştığını gösteriyor sadece tam kontrolü yarın gidince yapacağım. en azından gerçek konsol olduğuınu anlıyorum.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Metehan bahar
Sitede yasak olduğundan büyük ihtimal. Her sitede var site,uygulama dışında satıcıyla konuşmayın uyarısı anında ban yiyorlar sanırım. Birde wpden konuşunda karşının telini görüyom dolandırıcı olsa şikayet ederim düşüncesiyle aramızda güvende oluşuyor bir tık.

Bende pc almadan önce konuşmuştum adam avukatmış paraya ihtiyacı yokmuş o yüzden hemen satılsın diye ucuza koymuş. WP fotoğrafıda avukat birinin fotosuydu. Sabahına anlaştık dedim yarın gelip alacağım tm dedi akşamına (12kydı bu arada benim ilanda) anında 13k gönderip alan var ilk sensin diye tamam demedim şimdi ödeme veya kapora verirsen sana satarım dedi bastım engeli zaten şüphelenmiştim aynı ilan fotosuyla 3-5tane daha ilan gördüğümden.

Top Bottom