Bu playstation bu fiyata alınır mı?

nuheu

80+
Reaksiyon skoru
132
ya kanka ps cok gereksiz bişey asla oynamıyorsun ama tadı farklı mesela bende var sadece bazen gece yatmadan once gta oynuyorum insanlara bakma almak istiyorsan ala ama ps5 slim disk versyonu 19 20 k ya bulursun 2. koluda 3 e felan bulursun

Selamlar aşağıya bıraktığım linkteki konsol alınır mı?
Normal hazır sistem bi 4060lı bi setupum var abimle ortaklaşa kullanıyorum bazen zamanlarımız çakışıyor oynamak için sizce zaman geçirmek için bu ps 5 e bu fiyat verilir mi cdli olmasını ve iki kollu olmasını istiyorum
Link:
sony ürünü alacaksanız bu paralara gidip ps5 pro alın alınmaz

Reis şöyle bişi var evet dediğin gibi steamdeki oyunları iyi para verdimde abim sürekli lol oynuyor bende rust ve hep zamanlarımız çakışıyor ve bu olayı sevmiyorum bunun için almayı düşünüyorum normalde iyi bir pc almayı düşünüyordum bende ama 50 binin altında adam akıllı bişiy toplanmıyor bende ailemi zorlamak istemiyorum onun için almayı düşünüyorum sence bu attığım ps 5 slim ve kollar fiyatını hak ediyor mudur senin görüşlerin nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 slim cdli alsam olmaz mı
4060 bir pc daha alsan monitör dahili yine daha kârlı olur ve ps5ten daha güçlü olur kanka ps5 eğer ki gta 6 icin almayacaksan mantıksız

4060 bir pc daha alsan monitör dahili yine daha kârlı olur ve ps5ten daha güçlü olur kanka ps5 eğer ki gta 6 icin almayacaksan mantıksız
Reis zaten 4060 i5 12400f bir sisteme sahibim abimle ortaklaşa kullanıyorum yani ps5 almak istiyorum daha rahat gelicek gibi

Selamlar aşağıya bıraktığım linkteki konsol alınır mı?
Normal hazır sistem bi 4060lı bi setupum var abimle ortaklaşa kullanıyorum bazen zamanlarımız çakışıyor oynamak için sizce zaman geçirmek için bu ps 5 e bu fiyat verilir mi cdli olmasını ve iki kollu olmasını istiyorum
Link:
Aldın mı

Geri