!Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum!
Anakart: Gigabyte A320M-S2H (rev. 2.0)
İşlemci: AMD Ryzen5 1600
Ekran Kartı: PNY gforce gtx 1650
Ram: Apacer 8gb ddr4 3000mhz/Adata gammıx 3200mhz(Totalde 16GB)
Sata SSD1: Apacer 240GB
Sata SSD2: Lexar 256GB
HDD: Seagate 1TB
Kasa: GamePower horizon 550W (MESH olmayan)
Son zamanlarda bilgisayarımda performans kaybı hissetmeye başladım ve yükseltmeye karar verdim. Ekran kartıyla mı başlamalıyım yoksa işlemciyle mi karar veremedim .Bu yüzden siz saygıdeğer arkadaşlara sormaya karar verdim. Eğer işlemciyi yükseltirsem Ryzen 5 3600 düşünüyorum ama ekran kartı olursa RTX 3050 olaraka karar verdim. Bu düşüncem uygunmudur yoksa daha olası bir tavsiye yaparmısınız...
Bir de yikselticek olacağım parçaların bilgisayarımda darboğaz olmasını istemiyorum en uygun yorumlarınızı bekliyorum...
Anakart: Gigabyte A320M-S2H (rev. 2.0)
İşlemci: AMD Ryzen5 1600
Ekran Kartı: PNY gforce gtx 1650
Ram: Apacer 8gb ddr4 3000mhz/Adata gammıx 3200mhz(Totalde 16GB)
Sata SSD1: Apacer 240GB
Sata SSD2: Lexar 256GB
HDD: Seagate 1TB
Kasa: GamePower horizon 550W (MESH olmayan)
Son zamanlarda bilgisayarımda performans kaybı hissetmeye başladım ve yükseltmeye karar verdim. Ekran kartıyla mı başlamalıyım yoksa işlemciyle mi karar veremedim .Bu yüzden siz saygıdeğer arkadaşlara sormaya karar verdim. Eğer işlemciyi yükseltirsem Ryzen 5 3600 düşünüyorum ama ekran kartı olursa RTX 3050 olaraka karar verdim. Bu düşüncem uygunmudur yoksa daha olası bir tavsiye yaparmısınız...
Bir de yikselticek olacağım parçaların bilgisayarımda darboğaz olmasını istemiyorum en uygun yorumlarınızı bekliyorum...