Bilgisayarımın depolaması sürekli azalıyor

Eren_Y

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim videolar 20gb depolama alanına sahip ve Kullanıcılar klasörü neden bilmem 122gb olarak gösteriyor).
1764689617749.webp

Windows güncellemeleri çerezler cart curt yüzünden azalır o yer zırt bırt... Bütçe kısıtlıysa 2 tb hdd alın geçin direk bence.

hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim videolar 20gb depolama alanına sahip ve Kullanıcılar klasörü neden bilmem 122gb olarak gösteriyor).Alıntıyı görüntüle
Windirsat yükleyip detaylara bakın hocam

akıllı depolama aç, wiztree ile neyin ne kadar yer tutuğunu incele

tesekkur ediyorum gerçekten capcut 40gb yiyomuş 15 gb da spotify çerez yiyomuş hallettim abi 20 de videolar var yani max 350 oluyor yine de benim 50gbım nerde allah bilir onu anlamıs deiglim
Temizlik aracı kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orası öyle de piyasa pek de izin vermiyor malesef mesela şu 2 gün önce 5k idi

Alıntıyı görüntüle
7/7 Okuma Yaması yok sırf soğutucu için mi bu öneriliyor anlamıyorum

Temizlik aracı kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7/7 Okuma Yaması yok sırf soğutucu için mi bu öneriliyor anlamıyorum
indirimde diye bakıyodum sekmeyi de kapamamıştım baktığımda 4k zam gelmiş

hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim videolar 20gb depolama alanına sahip ve Kullanıcılar klasörü neden bilmem 122gb olarak gösteriyor).Alıntıyı görüntüle
Disk temizleme yapın hocam

Kullandığın süre sürekli alan azalır. Düşündüğün sürece hep beynine yeni bir şeyler kayıt edildiği gibi. Kullanım geçmişi kayıt ediliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri