Hacışakirli zemzem
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,782
- İsim
- .
- Bütçe
- 7000
Merhabalar,yaz tatili vesilesiyle bir iki yerde kısa süreli çalışıtığım için şuan elimde 7000 TL gibi bir bütçe var.Tabi ki bunun hepsini bilgisayarım için kullanmıyacam ama şuan ki sistemim doğal olarak eski olduğu için bir takım sorunlar yaşıyorum onun için sizden öneri olarak napabileceğimi öğrenmek istedim.Şimdiden ilgilenen herkes'e teşşekürler.
Başlıca sorunlar:
-İşlemci boştayken sıcaklığı fazla bu yüzden yeni bir soğutucu düşünüyorum.
-8 GB Ram artık opera'da bile yetmemeye başladı 16 veya 32 yapmak istiyorum bu sayıyı.
-Kullandığım kasa zamanında ''Aaa bu ışıklı hemen alıyım'' diye aldığım için soğutma olarak sıkıntılı ve ön fanları ses yapmaya başladı o açıdan yeni bir kasa düşünüyorum ama ilk önceliğim değil.
-Ekran kartım bazen çok fazla ısınıyor ya güzel bir termal macun alıp değiştirmeyi düşünüyorum ya da borç harç yenisini almayı düşünüyorum.
Başlıca sorunlar:
-İşlemci boştayken sıcaklığı fazla bu yüzden yeni bir soğutucu düşünüyorum.
-8 GB Ram artık opera'da bile yetmemeye başladı 16 veya 32 yapmak istiyorum bu sayıyı.
-Kullandığım kasa zamanında ''Aaa bu ışıklı hemen alıyım'' diye aldığım için soğutma olarak sıkıntılı ve ön fanları ses yapmaya başladı o açıdan yeni bir kasa düşünüyorum ama ilk önceliğim değil.
-Ekran kartım bazen çok fazla ısınıyor ya güzel bir termal macun alıp değiştirmeyi düşünüyorum ya da borç harç yenisini almayı düşünüyorum.