modlari kontrolcu ile çok az o kasayi alan argb girisli bir anakarti gozden gecirmeliAnakartında ARGB girişi varsa ARGB girişine takıp anakartının RGB yazılımı ile kontrol edebilirsin.
Eğer anakartında ARGB girişi yoksa kasanın kendi kontrolcüsü var zaten, üstündeki tuşa basarak efektleri değiştirebiliyorsun.
Veya kontrolcüye reset tuşunun kablosunu takıp reset tuşuna basarak efektleri değiştirebiliyorsun.
Anakartın nedir?
imzasında varAnakartında ARGB girişi varsa ARGB girişine takıp anakartının RGB yazılımı ile kontrol edebilirsin.
Eğer anakartında ARGB girişi yoksa kasanın kendi kontrolcüsü var zaten, üstündeki tuşa basarak efektleri değiştirebiliyorsun.
Veya kontrolcüye reset tuşunun kablosunu takıp reset tuşuna basarak efektleri değiştirebiliyorsun.
Anakartın nedir?
MSI MPG B550 GAMING PLUSAnakartında ARGB girişi varsa ARGB girişine takıp anakartının RGB yazılımı ile kontrol edebilirsin.
Anakartın nedir?
Kontrol edebilir ozamanMSI MPG B550 GAMING PLUS
O zaman anakartıyla kontrol edebilir, ben de öyle yapmasını öneriyorum zaten.MSI MPG B550 GAMING PLUS
Anakartinda bundan olmasi lazim buraya takacaksıncoller master mb 511 argb model kasamın fanlarının rengini nasıl değiştiririm?
Sana zahmet bi' fotoğraf atsan kasanınzaten takılıymış yazılımı indirdim oldu teşekürler