Neler Yeni

Bilgisayarımın sorunu nedir sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ahmet çetin
pc'yi aldığım ilk günden itibaren sıkıntılar yaşıyorum. kişisel bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı sonra klavye mouse ve monitör ışığı gitme sorunu oyunlarda değişkenlik gösteren gpu ve cpu kullanımı fps droplar cs:go ve pubg de kullanım şu şekilde :

(videodaki oyun pubg ama cs:go da aynı) cs:go öldüğüm zaman arkadaşı izlemeye geçerken ki o an ani fps düşüşü vs vs. aklıma gelenler bunlar. SSD aldım bilgisayarımda hdd'i tamamen sökeceğim ve sadece ssd kullanacağım tertemiz bir kurulum yapacağım. İnşallah düzelir
sistem şu şekilde : ryzen 5 2600 msi a320m-a pro anakart msi armor rx 570 4GB ekran kartı 1x 8GB 3000MHZ ram 2TB Toshiba HDD eski bilgisayarımdan kalma hdd. 500W Power Supply

LeeT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Leet
Kardeşim şimdi sistem güzel ona bişey diyemem belki ekran kartı olarak bişey olabilir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ekrem Bakırcı
HDD çok eski ise okuma yazma hızı sisteme yetişemiyor olabilir, elektirik sorunu ise şebeke ya da klavye, monitör gibi parçaların sorunu da olabilir en basit çözümü ise fişi yada çoğaltıcıyı kontrol edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ahmet çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD çok eski ise okuma yazma hızı sisteme yetişemiyor olabilir, elektirik sorunu ise şebeke ya da klavye, monitör gibi parçaların sorunu da olabilir en basit çözümü ise fişi yada çoğaltıcıyı kontrol edebilirsin.
Hdd okuma yazma hızına baktım bugün çok düşük 0.200 lerde falan geziyor

Top Bottom