Serhat-
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,264
- İsim
- Serhat İsmailoğulları
- Steam
- steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Merhabalar,
Yaklaşık 1.5 sonra önce aldığım sistem bugün sorun çıkarmaya başladı.
Bilgisayarı Power tuşuyla sabah açtım. Bilgisayar normal olarak açıldı ardından görüntü gitti ve fan hızları yükselmeye başladı. Farkettiğim şey ise soğukken açtığımda daha uzun süre açık kalabiliyor 2-3 dakika gibi fakat art arda açtığımda ise ekran bile açılmıyor.
Yaptığım şeyler monitörü kontrol ettim, kablolarını da.
RAM söküp slotlarını temizledim RAM uçlarını ise silgiyle sildim.
Ekran kartını söküp tekrar taktım.
BİOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar taktım.
SSD ve HDD kablolarını söküp tekrar taktım.
Kasa üzerindeki neredeyse tüm kabloları söküp taktım.
Buzzer taktığımda ise bir kısa bip sesi geliyor, bazen de gelmiyor. Sanırım bilgisayar açılırken otomatik geliyor.
Çok can sıkıcı bir konu yardımlarınızı bekliyorum.
İncehesap üzerinden toplama olarak almıştım aradığımda ise telesekretere bağlayıp "Arızalı olan parçanızı size en yakın yetkili servise yollamanız daha kısa zamanda hallolmasını sağlayacaktır." bunu dedi. Kasayı full olarak da gönderme taraftarı değilim. Mahalle bilgisayarcısı desem zaten malum kişiler buluşmaya gerek yok.
Yaklaşık 1.5 sonra önce aldığım sistem bugün sorun çıkarmaya başladı.
Bilgisayarı Power tuşuyla sabah açtım. Bilgisayar normal olarak açıldı ardından görüntü gitti ve fan hızları yükselmeye başladı. Farkettiğim şey ise soğukken açtığımda daha uzun süre açık kalabiliyor 2-3 dakika gibi fakat art arda açtığımda ise ekran bile açılmıyor.
Yaptığım şeyler monitörü kontrol ettim, kablolarını da.
RAM söküp slotlarını temizledim RAM uçlarını ise silgiyle sildim.
Ekran kartını söküp tekrar taktım.
BİOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar taktım.
SSD ve HDD kablolarını söküp tekrar taktım.
Kasa üzerindeki neredeyse tüm kabloları söküp taktım.
Buzzer taktığımda ise bir kısa bip sesi geliyor, bazen de gelmiyor. Sanırım bilgisayar açılırken otomatik geliyor.
Çok can sıkıcı bir konu yardımlarınızı bekliyorum.
İncehesap üzerinden toplama olarak almıştım aradığımda ise telesekretere bağlayıp "Arızalı olan parçanızı size en yakın yetkili servise yollamanız daha kısa zamanda hallolmasını sağlayacaktır." bunu dedi. Kasayı full olarak da gönderme taraftarı değilim. Mahalle bilgisayarcısı desem zaten malum kişiler buluşmaya gerek yok.
Son düzenleme: