5k monitör alirsa bence bir sorunu kalmaz xdHer 10konundan 9u valorantta düşük fps alıyorum sürekli açıklamaktan yoruldum o yüzden umarım istediğin gibi olur fpsn
Herhangi bir darboğaz yok5k monitör alirsa bence bir sorunu kalmaz xd
Herhangi bir darboğaz yok
Değerler normal değil. 12400F sabit 350 civarı görmesi lazım ramler de 3200mhz falansa
Aga be %1 fps sabit oran üzerin de etkili değil aklın da bulunsun sabit fps kavramı fizik kuralların da ki gibi bir kavram değilsabit 350yi 5800x3dnin bile görmediği yerler var
oyunu oynamadigin belli, 500fps+ genelde oyn başlarında herhangi bi hareket yokken alıyorsun ve dmde fpsin %20 daha fazla oluyor her zaman uzun zamandir 5800x3d kullanıyorum sabit fpsim diye bi durum yok ama fps 300-500aralıgında sizin dediğiniz durum unlost gökyüzüne baktım 1200fps cs gibi oluyor yaniAga be %1 fps sabit oran üzerin de etkili değil aklın da bulunsun sabit fps kavramı fizik kuralların da ki gibi bir kavram değil
oyunun %99'u +500 geçiriyor adam sabit olarak +500 kavramı bu oluyor
öğrenmeniz için extra
görüldüğü üzere playstation 5 %1 de 30 fps gördüğü oyun için ortalama 100 civarların da fps değerine sahip aslın da firmalar satıcılar ve kullanıcılar bunun için tam olarak şunu kullanırlar sabit olarak +60 fps
Unlost abim şaşırtmıyoroyunu oynamadigin belli, 500fps+ genelde oyn başlarında herhangi bi hareket yokken alıyorsun ve dmde fpsin %20 daha fazla oluyor her zaman uzun zamandir 5800x3d kullanıyorum sabit fpsim diye bi durum yok ama fps 300-500aralıgında sizin dediğiniz durum unlost gökyüzüne baktım 1200fps cs gibi oluyor yani
Dm de fps daha düşük oluyor yüksek değiloyunu oynamadigin belli, 500fps+ genelde oyn başlarında herhangi bi hareket yokken alıyorsun ve dmde fpsin %20 daha fazla oluyor her zaman uzun zamandir 5800x3d kullanıyorum sabit fpsim diye bi durum yok ama fps 300-500aralıgında sizin dediğiniz durum unlost gökyüzüne baktım 1200fps cs gibi oluyor yani
csde öyle evet valorantta dmde daha yüksek fps alıyorsun ultiler skiller olmadığı içinDm de fps daha düşük oluyor yüksek değil
skillerle alakalı değil her vakit skill yok oyunda oyuncu sayısı ile alakalıcsde öyle evet valorantta dmde daha yüksek fps alıyorsun ultiler skiller olmadığı için
Daha yüksek kanka skill yokDm de fps daha düşük oluyor yüksek değil