CS2 de de fps değerleri düşük. Aynı şekilde pubg ultra ayarlarda 90 100fps. En düşük ayarlarda da aynı, değişmiyor. Kasıyo gibi gözüküyor oyun.Sadece valorantta mı beklenenin altında alıyorsunuz ? Başka oyunlarda test yaptınız mı ?
LoL 200-220 FPS sürekli. Fifa 24 bile kasıyor gibi geliyor, ara ara bütün oyunlarda drop giriyor falan. Sinir bozucu.Sadece valorantta mı beklenenin altında alıyorsunuz ? Başka oyunlarda test yaptınız mı ?
Hocam bu siteyi anlamadım ki, her ikili için darboğaz var diyor. Çözemedim, doğruluk payı yüksek mi buranın?AMD Ryzen 5 5600, Genel Görevler için 1920 × 1080 piksel ekran çözünürlüğünde AMD Radeon RX 7600 XT için çok zayıf.
Bu yapılandırmada %17.5 işlemci darboğazı var.
Darboğaz testine göre zaten %17,5 bir kaybın var 1080p de. Drop yeme sebebin ise ramlerinin ddr4 ve 16gb olduğu için ekran kartının hızına yetişememesi. Fifa24 içinse 4070ti bile kasıyor o oyunda. Başka oyunlar derken biraz daha rekabetçi olmayan ve ciddi grafik isteyen last of us, alan wake2 ,god of war,rdr2 gibi oyunlarda denediniz mi diye sormuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bütün almanız gereken fpsleri sanırım birinin videosundan gördünüz sizle aynı işlemciye mi sahip ?
AMD Ryzen 5 5600, Genel Görevler için 1920 × 1080 piksel ekran çözünürlüğünde AMD Radeon RX 7600 XT için çok zayıf.
Bu yapılandırmada %17.5 işlemci darboğazı var.
Darboğaz testine göre zaten %17,5 bir kaybın var 1080p de. Drop yeme sebebin ise ramlerinin ddr4 ve 16gb olduğu için ekran kartının hızına yetişememesi. Fifa24 içinse 4070ti bile kasıyor o oyunda. Başka oyunlar derken biraz daha rekabetçi olmayan ve ciddi grafik isteyen last of us, alan wake2 ,god of war,rdr2 gibi oyunlarda denediniz mi diye sormuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bütün almanız gereken fpsleri sanırım birinin videosundan gördünüz sizle aynı işlemciye mi sahip ?
Doğruluk payı yüksek 2k da olsa yüzde 9 darboğaz , 4k da %0 darboğazın var hesaplamaya göre ve evet doğruluk payı yüksek. 2k veya 4k da oynanacak kartı 1080p de kullanırsan haliyle zaten darboğaz yapar.