Neler Yeni

Bilgisayarın oyundayken bir anda donması ve kapanması veya crash vermesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin
Merhaba dostlar,
Yaklaşık 7 ay önce bilgisayar topladım ve son 2 aydır garip bir hata ile karşılaşıyorum. Oyundayken aniden bir crash veriyor ve oyundan atıyor bu sırada arka planda açık olan youtube vb sekmelerde donuyor. İlk başta oyun kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüm ancak farklı bir oyundada aynı hatayı verdi hatta bf 2042 de bilgisayarın ekranı bir anda kapanıp kasa içinde ki ışıklar donuyor ve bir süre bekledikten sonra kendi kendine reset atıp aşağıda ki ekranı açıyor. bunun sebebi ne olabilir daha önce format attım bios güncelledim. tüm driverlarım güncel. Bilgisayar sıcaklığımın makul derecede olduğunu düşünüyorum oyundayken işlemci maks 70 derece de oluyo ekran kartıda 65 70 arasında oluyor.
Islemcı: amd 7500f
ekran kartı: galax 4070
ram: corsair 2x16 32 gb cl40
650w 80 pls psu
thermalright sıvı soğutma

ss.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

neden böyle oluyor önerisi olan yok mu :(

Son düzenleme:

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Merhaba dostlar,
Yaklaşık 7 ay önce bilgisayar topladım ve son 2 aydır garip bir hata ile karşılaşıyorum. Oyundayken aniden bir crash veriyor ve oyundan atıyor bu sırada arka planda açık olan youtube vb sekmelerde donuyor. İlk başta oyun kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüm ancak farklı bir oyundada aynı hatayı verdi hatta bf 2042 de bilgisayarın ekranı bir anda kapanıp kasa içinde ki ışıklar donuyor ve bir süre bekledikten sonra kendi kendine reset atıp aşağıda ki ekranı açıyor. bunun sebebi ne olabilir daha önce format attım bios güncelledim. tüm driverlarım güncel. Bilgisayar sıcaklığımın makul derecede olduğunu düşünüyorum oyundayken işlemci maks 70 derece de oluyo ekran kartıda 65 70 arasında oluyor.
Islemcı: amd 7500f
ekran kartı: galax 4070
ram: corsair 2x16 32 gb cl40
650w 80 pls psu
thermalright sıvı soğutma

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden böyle oluyor önerisi olan yok mu :(
1724366822844.png

dener misin bende o sorunu bu ayar çözüyor.

Top Bottom