Bilgisayarın render performansı çok düştü yardıma ihtiyacım var.

eypio1737

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, 5 ay önce İtopyadan modart'ın kasasını aldım. geldiğinde after effects ve premiere çok iyi çalışıyordu ancak 2. aya girmeden after ve premiere adam akıllı performans vermemeye başladı, pre renderde standart videolar bile donuyor, envato üzerinden indirdiğim paketler premierede donuyordu. ki bu paketleri ofisteki 3060'lı 11400f'li pcde gayet stabil çalıştırıyordum. esas kıyas ise şu, ilk aldığım gün after'da aldığım bol efektli bir video renderini sadece 7 dakikada almıştım ama şu an aynı dosya ile render almaya çalıştığımda 40 dakika olarak gösteriyor ve çok yavaş ilk haline göre. bu yüzden şu an evde iş yapamıyorum, format da attım ama işe yaramadı, windows güncelledim adobeleri güncelledim ama yok. bu sebepten çok rahatsız oldum. itopya ile görüştüğümde de getirmeniz lazım dediler, götürsem problem yok deyip geri gönderirler eminim çünkü oyun performansında bir sıkıntı görmüyorum ve yaşamadım . pcnin özelliklerinin ss'ini de buraya bırakıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum yardıma ihtiyacım var, çok teşekkür ederim.

DÜZELTME: AYNI RAM'DAN BİR TANE DAHA ALDIM 2 TANE VAR YANİ 32 GB SİSTEM
pc .webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,365
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri