NightWish2434
80+ Silver
Ortak bilgisayarımızın asıl sahibi abime göstermek için istiyorum. kasa içi kasa dışı fark etmez
DEKOR kastettim (figür, bitki vb.)Susleme derken hocam neyi kasdetiyorsunuz, bende mesala RGB ekran karti tutucusu var baya iyi gözukuyor. Bilgisayar icine serit led cekilebilir.
Ha kasanin icerisine minik anime karakteri marvel karakteri koyanlar var bence baya iyi duruyor ama ondan önce isiklandirma bence daha önemli.DEKOR kastettim (figür, bitki vb.)
ben beyaz kasa olduğu için beyaz monster aldım nereye koyacağımı bulamadım açıkçası. şişede çok büyük. fikir alma tarzında daha çokHa kasanin icerisine minik anime karakteri marvel karakteri koyanlar var bence baya iyi duruyor ama ondan önce isiklandirma bence daha önemli.
Hocam figurun resmini ve kasanizi atarsaniz bir fikir verebilirim.ben beyaz kasa olduğu için beyaz monster aldım nereye koyacağımı bulamadım açıkçası. şişede çok büyük. fikir alma tarzında daha çok
EkledimHocam figurun resmini ve kasanizi atarsaniz bir fikir verebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendede beyaz sistem var yakisir ise bende almayi dusunuyorum.
yapılabilir bende fark ettim aşırı büyük olduğunuHocam biraz buyuk ya ve Monster yazisini igne ile delik delik yapip icne rgb led koyarsaniz daha iyi durur bu arada böyle direkt koyunca cok anlamsiz gözukuyor.
Bune knkEkledim
Benimki abartılı ama figür olarak Kratos temalı yaptım 3-4 tane daha figürüm var son halini önümüzdeki hafta tamamlayıp atarım.Ortak bilgisayarımızın asıl sahibi abime göstermek için istiyorum. kasa içi kasa dışı fark etmez
denedimde olmadıBune knk
ekranın linki var mı ?Benimki abartılı ama figür olarak Kratos temalı yaptım 3-4 tane daha figürüm var son halini önümüzdeki hafta tamamlayıp atarım.