Neler Yeni

Bilgisayarla ilgili bir problemım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ince
Selamlar öncelikle Bilgisayarımda yaklaşık 1 seneye yakındır bu sorun var ama çok üstüne gitmedim hep öteledim oyun değerlerim normalde örneğin 150 fps alıyorken bilgisayarı kapatıp açtığımda 55-60 kasmalar oluyor fps düşüşleri seste kaymalar ve kasmalar mouse imleci dahil kasıyor yeniden reslediğimde ise ya sorun kalmıyor yada bir daha restart atıyorum ki fps değerlerim normale dönsün
sistemim şu şekildedir
İşlemci ; Ryzen 7 5800x
Anakart ; Rog Strix B550-F Gaming
Ekran kartı ; gainward 3060ti 8gb
Ram : 32gb(2x16) xpg ddr4 3600mhz
Kasa: Coolermaster masterbox [600W Power] Aynı markanın
Soruna bir çözüm bulamadım formatlar attım 3-5 fazlası bıle vardır ama bios update her yolu denedım ama bir çözüm bulamadım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,906
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Selamlar öncelikle Bilgisayarımda yaklaşık 1 seneye yakındır bu sorun var ama çok üstüne gitmedim hep öteledim oyun değerlerim normalde örneğin 150 fps alıyorken bilgisayarı kapatıp açtığımda 55-60 kasmalar oluyor fps düşüşleri seste kaymalar ve kasmalar mouse imleci dahil kasıyor yeniden reslediğimde ise ya sorun kalmıyor yada bir daha restart atıyorum ki fps değerlerim normale dönsün
sistemim şu şekildedir
İşlemci ; Ryzen 7 5800x
Anakart ; Rog Strix B550-F Gaming
Ekran kartı ; gainward 3060ti 8gb
Ram : 32gb(2x16) xpg ddr4 3600mhz
Kasa: Coolermaster masterbox [600W Power] Aynı markanın
Soruna bir çözüm bulamadım formatlar attım 3-5 fazlası bıle vardır ama bios update her yolu denedım ama bir çözüm bulamadım

bu sorun bendede oluyordu, formattan sonra kendiliğinden geçti.
Depolama alanlarınız dolu mu, ondanda olabilir belki benimkinde 500GB m2 ssd olan C Diskim 480GB lara geldiği zaman donmalar başlıyor (windowsunda kurulu olduğu c disk)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ince
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorun bendede oluyordu, formattan sonra kendiliğinden geçti.
Depolama alanlarınız dolu mu, ondanda olabilir belki benimkinde 500GB m2 ssd olan C Diskim 480GB lara geldiği zaman donmalar başlıyor (windowsunda kurulu olduğu c disk)
M2 SSD 1 tb mevcut bende yeni format attım konuyu açtığımda yeni atmıştım ama lakin yine çözüm olmadı 🥲

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,906
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
M2 SSD 1 tb mevcut bende yeni format attım konuyu açtığımda yeni atmıştım ama lakin yine çözüm olmadı 🥲
1tb olup olmaması önemli değil doluluk oranından bahsediyorum, benim 500gb hafızası olan m2 ssdim 480gb doluluk oranlarına gelince donmalar felan oluyordu bu anlattığınız şekilde. başkada bir şey bilmiyorum bu konu hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ince
1tb olup olmaması önemli değil doluluk oranından bahsediyorum, benim 500gb hafızası olan m2 ssdim 480gb doluluk oranlarına gelince donmalar felan oluyordu bu anlattığınız şekilde. başkada bir şey bilmiyorum bu konu hakkında
Yeni 0 formatlı halinde bile sorun devam etmekte yani sadece içinde Windows kurulu başka bir şey yüklü değil oyun bile daha kurulu değil

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,906
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ince
Hocalar sorunun son çözümü olarak anakartı servise yolladım oda değilmiş işlemciyi takarken fark ettık ki pinler yamulmuş 6 saat sonucu düzelttik ve taktım şu an sorunsuz kullanmaktayım yardımcı olan herkese teşekkürler konu kilit

Top Bottom