isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
Selamlar, @Kamina'nın başlattığı seriyi ben devraldım ve devam ettiriyorum. Bugün bahsedeceğim grup Exodus. Thrash Metalcilerin çoğu bu grubu aktif olarak dinliyordur eminim ki ama genelde çok bilinen bir grup değildir Exodus. 1979'da grup şu an Metallica'nın efsane gitaristi olan Kirk Hammett ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. 1983'te Kirk'ün Metallica'ya gitmesi ile Rick Hunolt ile kariyerine devam eden Exodus, bir çok güzel albüm piyasaya sürmüştür.
Şahsen Thrash Metal'in Kralları olarak tanımlanan Megadeth, Metallica, Slayer ve Anthrax'tan oluşan ''The Big 4''un içine dahil olmayı Anthrax ve Slayer'dan daha çok hakeden bir gruptur. Metal dinleyicisi iseniz kesinlikle dinlemenizi, eğer değilseniz bir göz atmanızı tavsiye ederim.
En çok dinlenen parçaları Blacklist
Bonded By Blood ve Tempo of the Damned albümlerine kesinlikle bakmanızı öneririm.
Exodus'un Spotify linki
Şahsen Thrash Metal'in Kralları olarak tanımlanan Megadeth, Metallica, Slayer ve Anthrax'tan oluşan ''The Big 4''un içine dahil olmayı Anthrax ve Slayer'dan daha çok hakeden bir gruptur. Metal dinleyicisi iseniz kesinlikle dinlemenizi, eğer değilseniz bir göz atmanızı tavsiye ederim.
En çok dinlenen parçaları Blacklist
Bonded By Blood ve Tempo of the Damned albümlerine kesinlikle bakmanızı öneririm.
Exodus'un Spotify linki