Neler Yeni

Bilişim bölümüyüm ama eczanede staj yapabilirmiyim

sein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mirac Tuksal
Merhaba ben meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum ama ulaşım açısından kolay oldugu için annemin çalıştığı ezcanede staj görmek istiyorum sizce mümkün mü? yoksa başka yerlere mi başvurayım belediye,donanım firmaları gibi.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Merhaba ben meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum ama ulaşım açısından kolay oldugu için annemin çalıştığı ezcanede staj görmek istiyorum sizce mümkün mü? yoksa başka yerlere mi başvurayım belediye,donanım firmaları gibi.

Hocam okuduğun bölüm ile alakalı olmalı çalışacağın yer ama hocanıza sorun isterseniz belki kabul edebilir

Zechion

80+ Silver
Hocaların kabul edip etmeyeceğine bağlı. Daha çok hocanla alakalı bir şey. Bölüm başkanı/şefi varsa onlara sor.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
şirketlere girmeey çalış özel şirketler maaşı daha yuksek oluyor ben 2500 alıorsan özel bi yere giridnde stajyer olarak 4k yakın alırısn devlet fln kurumlar 2500 şirket tipi iş yerleri 4k yakın verıo hem maaşı hem güzel ögretıyolar elektirk okuyorum ama alakasız bi yerdeyim mesala ben motor bakımdayım sanayi gibi bi yer :DDDDD devleteyim+

Bura.K

80+ Silver
İmkansiz. Bölümün neyse onla ilgili bir bolume girmelisin ve isyeri sahibinin stajer çalıştırma belgesi olması şart. O belge içinde senin bölümünle ilgili çeşitli sınavlara giriyorlar. Yani Eczaneci birisi o sınavları geçemez bu yüzden seni hiçbir şekilde staja alamaz. Hoca izin verse bile yönetmeliğe aykırı bir durum bu. Bilişimle alakalı yerlere başvurman şart.

Top Bottom