Neler Yeni

bilişim sistemleri ve teknolojileri nasıl bir bölüm?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar üniversite araştırıyordum ve böyle bir bölüm olduğunu gördüm bilgisayar müh. tutmayacak gibi 4 yıllık bu bölüme gitmeye değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up up lütfen yardımcı olun

ByMoRisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan CAN
Su an Mersin üniversitesinde bu bölümü okuyorum üçüncü sınıfa geçtim. Bölüm erdemlide bir yüksekokulda. Myo ile yüksekokul aynı binayı paylaşıyor. Erdemli biraz merkeze uzak ama kendi çapında gelişmiş güzel bir yer. Bölüm olarak da hocalar pek yetkin insanlar değiller çoğu kendi alanı dışında ama ona rağmen çok iyi hocalarımız da var. Ekonomi ve yazılım derslerimiz var. İkinci sınıfta genel muhasebe dersi var ve herkes zor geçiyor. Yazılım derslerinde de çok zor derslerimiz var ama her okulda olduğu gibi okul bir şey katmıyor tamamen kendi çabanla bir şeyler öğrenirsin.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su an Mersin üniversitesinde bu bölümü okuyorum üçüncü sınıfa geçtim. Bölüm erdemlide bir yüksekokulda. Myo ile yüksekokul aynı binayı paylaşıyor. Erdemli biraz merkeze uzak ama kendi çapında gelişmiş güzel bir yer. Bölüm olarak da hocalar pek yetkin insanlar değiller çoğu kendi alanı dışında ama ona rağmen çok iyi hocalarımız da var. Ekonomi ve yazılım derslerimiz var. İkinci sınıfta genel muhasebe dersi var ve herkes zor geçiyor. Yazılım derslerinde de çok zor derslerimiz var ama her okulda olduğu gibi okul bir şey katmıyor tamamen kendi çabanla bir şeyler öğrenirsin.
girmeye değer mi reis kıbrısta okumayı düşünüyorum bende bu bölümü zaten yazılım ve mekatronik işleri ile uğraşıyorum en azından diplomam da olsun diye okuyacağım yani yazılımcılık alanında diploması geçerli olur mu?

ByMoRisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan CAN
girmeye değer mi reis kıbrısta okumayı düşünüyorum bende bu bölümü zaten yazılım ve mekatronik işleri ile uğraşıyorum en azından diplomam da olsun diye okuyacağım yani yazılımcılık alanında diploması geçerli olur mu?
Ben de sırf diplomam olsun diye okuyorum. Genel anlamda çalışanın geçebileceği düzeyde dersleri var mühendislik gibi ütopik dersler yok. Bizim arkadaşlar son sınıfta direkt ise girdiler. Yetkinlik konusunda diploma kimseye bir sorun yaşatmıyor. Aksine diplomasız ise girenler bile oluyor yeteneğine göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren kamil
Merhaba dostum. Bende mersin erdemlide okuyacagim . Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri. Sana baska nerden ulaşırım. İnstagram, Facebook ,whatsapp. Yazarsan sevinirim

Top Bottom