Neler Yeni

Bilmediğim Bir Kişiden Gelen Kargo

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
coca cola ama
COCA COLA ESPUMA

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Halil İbrahim ÇAKIR
Dostlar selam bugün MNG kargodan kargomun dağıtıma çıktığı haberini aldım başta bunu sipariş ettiğim PC kasası zannetsemde şuan aldığım yere sorduğumda daha kargolanmadigini ve yurtiçi ile çalıştıklarını söylediler kasadan başka yurtdışından aldığım anakart var ama o da kargoya verilmemiş

İşin garip kısmı ise Arnavutköy'den geliyor olması gönderen kişinin ismini tam olarak göremiyorum MNG kargoyu arayıp ulaşamıyorum da gönderi de 1 adet dosya yazıyor ama ne dosyası anlamadım kişinin gözüken ismini atıyorum sizce kim olabilir
Yani bedava coca cola etkinliğine katıldım o olabilir mi diyorum onun kargoya verildiğine dair bir mail gelmedi yani anlamadım sizin düşünceniz ne?
Polise söyle

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
O değil de hocam işin şakası Allah aşkına kim sizi ne yapıcak kargo göndericrk en fazla en düşük ihtimal sevgiliniz varsa eğer varsa tabi ki hediye yollamış tır

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Cola etkinliği olabilir. Geldiğinde kargoyu açıp bakın. Eğer sipariş etmediğiniz bir şey ise kargo firmasına ulaşmayı deneyin.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Dostlar selam bugün MNG kargodan kargomun dağıtıma çıktığı haberini aldım başta bunu sipariş ettiğim PC kasası zannetsemde şuan aldığım yere sorduğumda daha kargolanmadigini ve yurtiçi ile çalıştıklarını söylediler kasadan başka yurtdışından aldığım anakart var ama o da kargoya verilmemiş

İşin garip kısmı ise Arnavutköy'den geliyor olması gönderen kişinin ismini tam olarak göremiyorum MNG kargoyu arayıp ulaşamıyorum da gönderi de 1 adet dosya yazıyor ama ne dosyası anlamadım kişinin gözüken ismini atıyorum sizce kim olabilir
Yani bedava coca cola etkinliğine katıldım o olabilir mi diyorum onun kargoya verildiğine dair bir mail gelmedi yani anlamadım sizin düşünceniz ne?
Gönderen: Cenaze Umut Abim Seni Unutamam Ve Kız Halime Seni Ve Terazi Abimi Dede Pervane

(Baş harflere göre)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
benim cocola bugün geldi sizede geliyor olabilir bana da mail gelmedi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
coca cola neden kargo gönderiyo ki içinde ne var bari
Coca cola var hocam 14 şubat hediyesi etkinliği vardı
Belki sevdiğim kıza bir gün yollarım diye sipariş ettiydim 🥺

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
cocacola cimri çıktı hocam küçük kola göndermiş 2 yudumda bitti

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan

Bana tam tersi oldu siparişi verdim yanlış adres girmişim galiba başka yere gitti. Bana kargo teslim edildi yazısı da geldi ama bende kargo yok neyse ki parayı iade ettiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom