Neler Yeni

🔥İndirim Bilmeyen varsa diye Nays Amazonda %15 Cashback veriyor!

Ben kendimi sürekli güncel tutarım çok fazla araştırma yaparım PC im yok olsada oyun oynamıyorum bir konuyu bilmiyorsam sürekli araştırırim onu bu yaş dediğin 26 yaşındayım 😁 ben parke montajı bile yaptım duvar boyadım alçı yapıyorum dekorasyon fikirleri veriyorum ooo daha neler neler var aklın durur 😂
vay be hocam :D profilde 20 gibi gösteriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlarda da geri ödeme veriyor max 200 lira ama her üründe geçerli
hocam az önce aldım da para 2 dakika sonra hesaptan gitti geri ödeme ne zaman oluyor bilginiz var mı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
vay be hocam :D profilde 20 gibi gösteriyorsunuz
Öyle diyorlar zaten 20/21 neden bilmiyorum hep pozitif biri oldum bugüne kadar öyle sinirli biri değilim kimseye küsmem bağırmam kızmam belki ondandır pozitif ruhlu insanlar sağlıklı oluyor galiba

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Aylık N11'den 2000₺ üstü alışveriş yapınca limit doluyor zaten. Keşke platformları ayrı ayrı yapsalar böyle birleşince limiti dolduruyoruz hemen.

3 iş günü içinde
sağolun hocam bu hepsiburada'da olan bütün ürünler de mi geri ödeme veriyor bu nays

Öyle diyorlar zaten 20/21 neden bilmiyorum hep pozitif biri oldum bugüne kadar öyle sinirli biri değilim kimseye küsmem bağırmam kızmam belki ondandır pozitif ruhlu insanlar sağlıklı oluyor galiba
bence de ondandır hocam hajawejawej millete de karşılıksız çok yardımcı oluyorsunuz bence onun da etkisi var :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Ben amazondan 1800 tl'lik alışveriş yaptım. Cashback gelmedi. 3 gün içinde geleceğini söyledi müşteri hizmetleri. Şimdi Kazanımda gelmedi. Hatta önceki siparişte de gelmedi. Şimdi Kazan için etiket oluşturdu. Umarım cashback'in ütüne konmazlar.

A_TURAN_A

80+ Bronze
sağolun hocam bu hepsiburada'da olan bütün ürünler de mi geri ödeme veriyor bu nays

bence de ondandır hocam hajawejawej millete de karşılıksız çok yardımcı oluyorsunuz bence onun da etkisi var :D
evet hepsiburada çiçeksepeti amazon trendyol n11
hepsinde yüzde 15 her üründe

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Nedeni çok basit aslında herkes yapabilir bunu bir kere geldiğin şu hayatın zevkine var tadını çıkar negatif biri olursan senin içindeki o hormonlar, salgılar seni içten içe yer bitirir yorgun,bitkin, kızgın, öfkeli olursun ne gerek var kafaya takmaya ya valla bak ben öyle o onu demiş bu bunu demiş umrumda olmaz iyilik yaparım Endorfin hormonlarım çoğalsın kendime niye boş yere yipratayim hepinize tavsiye ederim mutlaka deneyin çok faydasını göreceksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
200 TL indirim ve ayda bir defaya mahsus anca akraba arkadaş vs bulacaksınız onlara hesap açıp oradan alacaksınız anca göze gelir yoksa ayda 200 TL verse ne vermese ne
ya anlamıyorum neden küçümsüyorsun ki adamlar kampanya yapmış söylediğiniz şeye bakın
diğer ay kampanyayı kaldırsalar bu seferde niye kaldırdılar 200tl de olsa kullanıyorduk diye kötülersiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ya anlamıyorum neden küçümsüyorsun ki adamlar kampanya yapmış söylediğiniz şeye bakın
diğer ay kampanyayı kaldırsalar bu seferde niye kaldırdılar 200tl de olsa kullanıyorduk diye kötülersiniz
Benim ağzımdan öyle bişey duymazsınız kaldırirsa niye kaldırdın demem öyle dersem gel beni bul hakkını vericem 😉

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
Benim ağzımdan öyle bişey duymazsınız kaldırirsa niye kaldırdın demem öyle dersem gel beni bul hakkını vericem 😉
mevzu bunu söyleyip söylememen değil, böyle bir kampanya var ve sen verse ne vermese ne gibi bir cümle kullanıyorsun, küçük bir rakamsa kullanma geç, kullanmadığın şey içinde eleştirmene gerek yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
mevzu bunu söyleyip söylememen değil, böyle bir kampanya var ve sen verse ne vermese ne gibi bir cümle kullanıyorsun, küçük bir rakamsa kullanma geç, kullanmadığın şey içinde eleştirmene gerek yok
Tamam

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can AYDIN
Nays kartla taksit yapılabiliyor mu.yoksa direk hesapta biriken parayla mı alıyoruz.

Top Bottom