Neler Yeni

Bilmiyom ama yardim lazim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,044
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
c4 patladı anti terör GG

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Öncelikle ilk olarak fişi prize takıp sonra diğer soketi sonradan psu'ya takmak yanlış bir hareket. Kablo psu'ya bağlıyken prize takman gerekiyor. Oturduğunuz bölgede düşük faz durumu var mı? Muhtemelen gelen faza bağlı olarak böyle bir şey yaşandı. Tabii burada psu'nun kalitesi de rol oynuyor koruma anlamında, kullanılan devredeki parçalar vs. Diğer parçalara zarar geleceğini sanmıyorum ama belli de olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat ceyhan
Pek iyi olmayan bir marka.
Şu durumda garantiye yollamak en mantıklı hareket olur.
Kanka bi sorum olcak simdi bunu ben dgil aldigim mazadaki adamlar bana topladi simdi oraya goturucem garantisi var bana ne gibi bi donus yaparlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bi sorum olcak simdi bunu ben dgil aldigim mazadaki adamlar bana topladi simdi oraya goturucem garantisi var bana ne gibi bi donus yaparlar
Yani pcye bisi olma olasiligi ya da pcu yu biz odetme şanslari var mi

helpyardımplz

80+ Silver
Sistemini komple bir şekilde yazabilir misin ? fiyatı dahil olsun. Bu arada gittiğinde iade talebi istemelisin. Gamepower, rampage gibi psular dan uzak durmak gerekir. İçlerinde doğru düzgün bir koruma bulunmaz. Evine gelen bir voltaj dalgalanmasında tüm sistemin yanabilir. Ya da sana olduğu gibi psu bozulabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat ceyhan
Sistemini komple bir şekilde yazabilir misin ? fiyatı dahil olsun. Bu arada gittiğinde iade talebi istemelisin. Gamepower, rampage gibi psular dan uzak durmak gerekir. İçlerinde doğru düzgün bir koruma bulunmaz. Evine gelen bir voltaj dalgalanmasında tüm sistemin yanabilir. Ya da sana olduğu gibi psu bozulabilir.
Rx 590 ryzen 5 2600 kioxia 500gb ssd msi b450m promax powerboost X-59 gerisini bilion

6300

3000mhz gskill 8gb ram

helpyardımplz

80+ Silver
Rx 590 ryzen 5 2600 kioxia 500gb ssd msi b450m promax powerboost X-59 gerisini bilion

6300

3000mhz gskill 8gb ram
Sistemini komple bir şekilde iade etme şansın varsa öyle yapmalısın. O bütçeyle r5 3600 1660s 10400F 1660S sistem çok rahat dizilir. Bu arada aldığın yer vatan falan mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat ceyhan
Sistemini komple bir şekilde iade etme şansın varsa öyle yapmalısın. O bütçeyle r5 3600 1660s 10400F 1660S sistem çok rahat dizilir. Bu arada aldığın yer vatan falan mı ?
Kanka sistemimden memnunum bana sorun hakkinda daha fazla bilgi verir misin yani onlar dizdigi icin garanti durumu ne şekildedir

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,044
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Güç kaynağını değişim yapıp bozulan parça varsa onu da değişim yapmaları gerekiyor.

helpyardımplz

80+ Silver
Kanka sistemimden memnunum bana sorun hakkinda daha fazla bilgi verir misin yani onlar dizdigi icin garanti durumu ne şekildedir
Senlik bir durum yok ki ? kullandıkları kalitesiz psu yüzünden psu yanmıştır büyük ihtimalle. Umarım sadece psu yanmış olur. Yoksa sistemin içinede ki parçalar da hasar görmüş olabilir. Sistemi komple al götür. Zaten büyük ihtimalle garanti kapsamında değiştirirler. Dediğim gibi tamamen komple iade etme şansın varsa öyle yap. Bu bütçeyle kötü sistem olmuş üzgünüm.

Top Bottom