Neler Yeni

bim 3 haziran kataloğu gamepad alıınır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
160
Arkadaşlar 3 haziranda bim e ps3/pc kol geliyormuş 115 tl yazıyor marka polosmart. ets 2 ve assetto corsa oynayacagım ayrıca orjinal xbox one s kolum var ama pil dayanmıyor ve fazla kullanmak istemiyorum biraz hor kullanıyorum ekipmanları o yüzden orjinal kola bir şey olsun istemem. ayrıca mini usb vantilatör de alacağım sizce alınır mı yoksa param cebime mi kalmalı?
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar 3 haziranda bim e ps3/pc kol geliyormuş 115 TL yazıyor marka polosmart. ets 2 ve assetto corsa oynayacagım ayrıca orjinal xbox one s kolum var ama pil dayanmıyor ve fazla kullanmak istemiyorum biraz hor kullanıyorum ekipmanları o yüzden orjinal kola bir şey olsun istemem. ayrıca mini usb vantilatör de alacağım sizce alınır mı yoksa param cebime mi kalmalı?
Bende ps4 olanı var.
Çabuk bozuluyor gibi. Ben 120₺’ye almıştım geçen sene.
Sol analogun biri arada takılıyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 3 haziranda bim e ps3/pc kol geliyormuş 115 TL yazıyor marka polosmart. ets 2 ve assetto corsa oynayacagım ayrıca orjinal xbox one s kolum var ama pil dayanmıyor ve fazla kullanmak istemiyorum biraz hor kullanıyorum ekipmanları o yüzden orjinal kola bir şey olsun istemem. ayrıca mini usb vantilatör de alacağım sizce alınır mı yoksa param cebime mi kalmalı?
O kontrolcüyü kablosuz bağlamak çok zor. Kablolu kullanacaksan da onu almak saçma oluyor.

PS4 kolu PC ye çok daha rahat bağlanıyor ama o da çok pahalıymış yav 😀

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
mini usb vantilatörü mediamarkta daha kaliteli bir marka da 40tl ye satılıyor adı mac usb vantilatör yazarsan çıkar zaten onu almak sana kalmış
koldaysa bence al 115 türk lirasına gamepad kalmadı benim güzel ps4 çakma kolu bile 300
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kontrolcüyü kablosuz bağlamak çok zor. Kablolu kullanacaksan da onu almak saçma oluyor.

PS4 kolu PC ye çok daha rahat bağlanıyor ama o da çok pahalıymış yav 😀
çakmaları bile 250 den başlıyo 🤪

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
her türlü kullanırım hocam gamepad olsun yeter, başka öneriniz varsa dikkate alırım.
Orijinal DS3 kullandım yapısı pek rahat değil ama o fiyata da güzel diye düşünüyorum.

Tek sorun onu kablosuz bağlamakta. Bluetooth adaptörünü modlayıp PS3 alıcısı gibi göstermen gerek başka türlü kablosuz bağlanmıyor. Bu işlemi yaparsan da işlemi geri alana kadar Bluetooth adaptörünü kullanamıyorsun 😅

çakmaları bile 250 den başlıyo 🤪
O fiyatlardan geçen sene 2 tane orijinal DS4 almıştım. Ömürlük olacak herhalde yenisini almak imkansız şuan 😂

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Orijinal DS3 kullandım yapısı pek rahat değil ama o fiyata da güzel diye düşünüyorum.

Tek sorun onu kablosuz bağlamakta. Bluetooth adaptörünü modlayıp PS3 alıcısı gibi göstermen gerek başka türlü kablosuz bağlanmıyor. Bu işlemi yaparsan da işlemi geri alana kadar Bluetooth adaptörünü kullanamıyorsun 😅
hocam kalsın o zaman....

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

O fiyatlardan geçen sene 2 tane orijinal DS4 almıştım. Ömürlük olacak herhalde yenisini almak imkansız şuan 😂
olum eskiden ben bile 500 dü diye hatırlıyorum o.O2

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Mini sogutucuyu önermem bim a101 e gelenler hem cabuk bozuluyo hem cok güç tüketiyor. Elektrik pahali zaten

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fason üretim 3. Sınıf sanayi kol. İş görür ama uzun süre dayanmayacaktır. Birkaç ay içinde analoglar çalışmazsa şaşırmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,347
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom