TahaCel
80+ Gold
Dahası
Çok detaylı bir anlatım olmucak ama vitesler hakkında çok bilgim yok
kısa bir anlatım olucak
Bimden aldım 600TL ye
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/26-jant-21-vites-bisiklet/aktuel.aspx
Bisikletin Görüntüsü:
lastikler biraz kirli dışarda test sürüşü yaptım
bisikletin kullanımı güzel ama vitesler hakkında çok bilgim yok onlardan örnek veremicem geçişlerinden felan daha yeni öğreniyorum vitesleri
yani çok anlatıcağım bişey yok
600TL ye Anca bu kadar şuan piyasada 600 TL'ye 26 jant bisiklet bulmaz imkansız 600 TL ye çok iyi bence
Selesi yani oturdumuz yer çok rahat değil biraz kullanımda poponuzda ağrı yapabiliyor ben bu yüzden seleyi ilerde değiştirmeyi düşünüyorum başka şu ana kadar kötü yanı olmadı ilerde olursa buraya güncelleyerek yazıcağım
Çelik bir kadroya sahip
amörtisörlü maşa
gerçek detaylı anlatım için videolu bu linkten izleye bilirsiniz video bana ait değildir.
şiddetle bu videoyu izlemenizi öneririm en detaylı anlatım bu
bütçem buydu bunu aldım idarelik bir bisiklet belki ilerde biraz daha üst seviye bisiklet alabilirim
kısa bir anlatım olucak
Bimden aldım 600TL ye
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/26-jant-21-vites-bisiklet/aktuel.aspx
Bisikletin Görüntüsü:
lastikler biraz kirli dışarda test sürüşü yaptım
bisikletin kullanımı güzel ama vitesler hakkında çok bilgim yok onlardan örnek veremicem geçişlerinden felan daha yeni öğreniyorum vitesleri
yani çok anlatıcağım bişey yok
600TL ye Anca bu kadar şuan piyasada 600 TL'ye 26 jant bisiklet bulmaz imkansız 600 TL ye çok iyi bence
Selesi yani oturdumuz yer çok rahat değil biraz kullanımda poponuzda ağrı yapabiliyor ben bu yüzden seleyi ilerde değiştirmeyi düşünüyorum başka şu ana kadar kötü yanı olmadı ilerde olursa buraya güncelleyerek yazıcağım
Çelik bir kadroya sahip
amörtisörlü maşa
gerçek detaylı anlatım için videolu bu linkten izleye bilirsiniz video bana ait değildir.
şiddetle bu videoyu izlemenizi öneririm en detaylı anlatım bu
bütçem buydu bunu aldım idarelik bir bisiklet belki ilerde biraz daha üst seviye bisiklet alabilirim