1 Tane alıp satmayı deneyecektim sadece.Bırak da ihtiyacı olanlar alsın.
Ha illa satacağım diyorsan satarsın evet.
Tam olarak ne yapacağını anlatırmısın? eğer yapmak istediğin indirimden alıp 2. El olarak daha pahalıya satmak ise muhakkak alacak birisi çıkar ama yapmanı önermem bırak ihtiyacı olanlar alsın.Evet, az bile olsa para kazanmak istiyorum. İndirimlerden satmak çok mu zor olur?
Dostum ürünü al. kutusunu açma ilana koy illaki satılacaktır. Sen burda yapma diyenleri boşver. 30 lira kar etsen bi günlük kahvaltı ve yemek paran çıkmış olur. Hemde ticaret deneyimlemiş olursun.Evet, az bile olsa para kazanmak istiyorum. İndirimlerden satmak çok mu zor olur?
Teşekkürler Abi.Dostum ürünü al. kutusunu açma ilana koy illaki satılacaktır. Sen burda yapma diyenleri boşver. 30 lira kar etsen bi günlük kahvaltı ve yemek paran çıkmış olur. Hemde ticaret deneyimlemiş olursun.
Ha forumdaki arkadaşlardan iban numaranı at biz sana oradan edeceğin karı gönderelim diyen varsa o başka. Yoksa burda duyar kasanlar fasa fiso. Kimin kaç kuruşa ihtiyacı olduğunu kimse bilemez. oradan kazanacağın 20 lirada olsa seninde ona ihtiyacın var.
Bırak da ihtiyacı olanlar alsın.
Ha illa satacağım diyorsan satarsın evet.