Perfectshot06
Moderatör
Dahası
https://www.akakce.com/xbox-series/en-ucuz-xbox-series-s-512-gb-ssd-fiyati,803793597.html almışken series s almak daha iyi ama sony oyunlarını çok seviyorsanız ve sıfır istiyorsanız alınır benceBim mobil uygulamasına özel olacakmış.
Sıfır almak isteyen arkadaşlar için güzel fiyat.
ben 1-2 yıl önce hatta 2 yıl bile olmamıştır ps4 fat modelini 1200 tl ye almıştım 0 olarakBim mobil uygulamasına özel olacakmış.
Suan PS4 alınmaz ya ben 40-50 oyunlu PS3 özlüyorum şuan gaming setup var o kadar sarmıyor. Gerçi o zaman arkadaşlarla oynamanın verdiği zevkte olabilir şimdi yalnız kaldıkBim mobil uygulamasına özel olacakmış.
Bana kalırsa hala mantıklı PS3 50-60 oyunluSuan PS4 alınmaz ya ben 40-50 oyunlu PS3 özlüyorum şuan gaming setup var o kadar sarmıyor. Gerçi o zaman arkadaşlarla oynamanın verdiği zevkte olabilir şimdi yalnız kaldık
Alınmaz bence ya geçen bundan 1000TL daha ucuza ikinci el PS4 Pro aldım ben.Bim mobil uygulamasına özel olacakmış.
Tercih meselesi hocam. Banada ps3 oyunlarının grafikleri çok eski geliyor.Suan PS4 alınmaz ya ben 40-50 oyunlu PS3 özlüyorum şuan gaming setup var o kadar sarmıyor. Gerçi o zaman arkadaşlarla oynamanın verdiği zevkte olabilir şimdi yalnız kaldık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana kalırsa hala mantıklı PS3 50-60 oyunlu
2. El zaten ucuza bulunur da. Her insan 2. el almıyor. Sıfır almak isteyenler görsün diye paylaştımAlınmaz bence ya geçen bundan 1000TL daha ucuza ikinci el PS4 Pro aldım ben.
Benim aldığım zaman (birkaç ay önce) sıfır PS4 3200TL di.
Grafikleri gayet iyi bence ama oyunlar 25FPS civarı çalışıyor çok sinir bozuyorTercih meselesi hocam. Banada ps3 oyunlarının grafikleri çok eski geliyor.
Benim için en ideali ps4. Hem yeni nesli hem de eski nesli birleştiriyor.
Bende pc var. Xbox series s almıştım. 1ay kullanıp sattım. Yani zaten aynı oyunları pc de oynuyordum. Pc’ye sahipsen xbox yerine ps4 alınır. Ama pc yoksa xbox alınır.Tercihen bence xbox daha iyi çünkü aylık 30 TL ye xbox game pass ile birsürü oyuna sahip olabiliyorsun şu na ps4 oyunlarının fiyatları benim bütçemin çok üstünde
Ps4 dediğim gibi tam ara sınıf. Hem eski oyunları açıyor hem de yeni. Ps5’e gelecek oyunlar hala daha 4’e geliyor. Ne zaman 4’e oyun gelmez. O zaman eski nesil olur artık.Grafikleri gayet iyi bence ama oyunlar 25FPS civarı çalışıyor çok sinir bozuyor
PS3 için çıkan TLOU yu PS4 de 60FPS olarak tekrar oynadım cidden çok ciddi fark oluyor.