Neler Yeni

Bina anastresinde interneti bağlama

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
Bugün millenicom'a başvuru yaptım 0 abonelik başvurusu tt ekipleri gelip bina ankastresinde sadece kablonun tek tarafını bağlamışlar diğer ucunu nereye bağlayacağımı nasıl bulurum bağlı olan kısım 2. sırada 7 numaraya bağlı ben zemin kat daire 2 deyim.

diğer sorum ise binaya hat telefon kablosu üzerinden geliyor bildiğim kadarıyla fiber altyapı yok ankastreden daireme cat6 kablo çekersem bir faydasını görür müyüm 72 mbps veriyor millenicom üstüne çıkar mı yoksa sadece daha stabil mi olur. bina 17 yıllık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için görseli temsili olarak koydum.

Ekler

• IMG-20180805-WA0000.jpeg
    IMG-20180805-WA0000.jpeg
    36.8 KB · Hit: 29

Lady-Of-Ice

80+ Gold
https://forum.donanimarsivi.com/konu/altyapinizi-sorgulatan-linkler.1001971/
Altyapınız kaç destekliyor bakın; daha sonra modemde snr hat zayıflamısı kısmına bakın. Snr değeriniz yüksek, hat zayıflamanız düşükse daha yüksek alabilirsiniz.
Kablo olarak 23 awg bakır cat6 kablo veya 0.5 mm bakır tel kablo olur.
Size üzerinde etiket olan 2 uç bırakmışlar; siz evden çekeceğiniz 2 kablonun ucunu bu 2 uca bağlayacaksınız. Yakla.

10.jpg

Diğer uç içinde aynı işlemi yapacaksınız.
Kablo soymadan tam içine ittirip; turuncu kısmı pense veya karga burunla üstenden basarak sıkıştıracak.
Youtube yak bağlama diye aratırsanız; önfikir olur.

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Bugün millenicom'a başvuru yaptım 0 abonelik başvurusu tt ekipleri gelip bina ankastresinde sadece kablonun tek tarafını bağlamışlar diğer ucunu nereye bağlayacağımı nasıl bulurum bağlı olan kısım 2. sırada 7 numaraya bağlı ben zemin kat daire 2 deyim.

diğer sorum ise binaya hat telefon kablosu üzerinden geliyor bildiğim kadarıyla fiber altyapı yok ankastreden daireme cat6 kablo çekersem bir faydasını görür müyüm 72 mbps veriyor millenicom üstüne çıkar mı yoksa sadece daha stabil mi olur. bina 17 yıllık.

fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için görseli temsili olarak koydum.
Kablonet alt yapı sorgulayın fiberi varsa ona geçin o altta ki kutunun bakır kabloları nanay olmuştur sürekli kopma filan olur eğer kablonet fiber yoksa mecbur kendi daireni temiz kablo çektir

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
interneti bağlattım durum şu şekilde 75mgbtlik paket yaptılar 15 upload ama modemde gözüken değerler ile aldığım değer farkı var bunu nasıl azaltabilirim.

hız testini tek cihaz bağlı iken yaptım kablolu bağlantı ile

Ekler

• modem.png
    modem.png
    19.1 KB · Hit: 12
  • speed.png
    speed.png
    50.6 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler