Bina da İnternet var evde yok

Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar bir sürü konu açmıştım fakat az önce bir şey farkettim bina da tüektelekomun fotoğrafa koyduğum gibi kabloları var ama İnternet olmadığı söyleniyor bu kablolar İnternet kablosu mudur? Eğer öyleyse nasıl dairelere gelmesini sağlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix

Ekler

• IMG_20201028_165818.jpg
    IMG_20201028_165818.jpg
    1.3 MB · Hit: 92
Arkadaşlar bir sürü konu açmıştım fakat az önce bir şey farkettim bina da tüektelekomun fotoğrafa koyduğum gibi kabloları var ama İnternet olmadığı söyleniyor bu kablolar İnternet kablosu mudur? Eğer öyleyse nasıl dairelere gelmesini sağlarım

@alpolojix
Telefon da olabilir.

@alpolojix
İnternet kablosu ancak, boş port olmayabilir. Veya yalnızca bina içi altyapı olabilir. Dışarıdan bağlantı yoktur.

İnternet kablosu ancak, boş port olmayabilir. Veya yalnızca bina içi altyapı olabilir. Dışarıdan bağlantı yoktur.
Port ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü TT hiç altyapı olmadığını söyledi dışarıdan bağlantı yok galiba fakat şöyle bir şey var bina ya gelen

Türk Telekom logar kapağından (doğru yazdım mı bilmiyorum) 😃

Ekler

• IMG_20201028_165720.jpg
    IMG_20201028_165720.jpg
    3 MB · Hit: 64
  • IMG_20201028_165707.jpg
    IMG_20201028_165707.jpg
    2.2 MB · Hit: 57

@alpolojix
o sarılar fiber kablosu türk telekomun cihazına bağlanıyor türk telekom abonesi olman gerekiyor olabilir @alpolojix daha iyi bilir

ozaman kabloyu daha sizin binaya çekmemişlerdir kutuyu koyup neden kablo çekmemişler anlamadım aslında şu turuncu kablolar diye biliyorum o kutuya interneti getiren kabloları eğer o turuncu kablolar biryere bağlanmıyorsa daha kutuyu bağlamamışlardır

ozaman kabloyu daha sizin binaya çekmemişlerdir kutuyu koyup neden kablo çekmemişler anlamadım aslında şu turuncu kablolar diye biliyorum o kutuya interneti getiren kabloları eğer o turuncu kablolar biryere bağlanmıyorsa daha kutuyu bağlamamışlardır
Anladım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri